Szerintetek ki lehetne tűnni egy ilyen Youtube csatornával?
Figyelt kérdés
A Csatorna, teljesen MOBA, és Hack n' Slash orientált lenne!Főleg tippek, és meccsek lennének fent kommentárral.2014. ápr. 20. 00:02
1/2 anonim válasza:
Én elnézegetném, elhallgatgatnám a tippeket, ha éppen játszok azzal a játékkal. Ha sok játékról tennél fel tippeket, akkor szerintem lehet valamennyi sikere. Nem sok ilyen csatornát láttam YouTube-n, bár nem is kerestem őket... Egy próbát megérhet!
2/2 anonim válasza:
A hang- és képminőségre mindenképpen oda kell figyelni. Mikrofonod jobb minőségű legyen(nem kell 30 ezerért venni, de ne is legyen recsegős, háttérzajos), mert manapság sokan nem is néznek meg egy olyan videót, ami mondjuk nem legalább 480p vagy recseg a mikrofonod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!