Valaki ismer valamilyen katonai stratégiai játékot?
Sid Meier Civ I-II-III-IV az v-nek már 1 gb kell a IV a legjobb
Age of Empire I-II-III
Europa Universalis
sakk :)
egyébként valósidejűt vagy körökre osztottat szeretnél?
körökre osztott kicsit régebbiek: ufo sorozat pl.: afterlife, aftermath, afterdeath, googliz rá a gépigényre melyik jó neked... sztem ezek igen.
heroes: nekem a 3 a kedvencem az menne nálad is simán
panzer generals assault 3d-t is javaslom (II. VH.)
Valós idejű stratégiával nagyon régen játszottam: még a dune2, red alert, c&c korszakban...
Fps:
americans army (ingyenes!!! ,netes multiplayer, némi angoltudás kell hozzá)
counter strike szintén multi (1.6 menne nálad)
Nem tartozik kifejezetten a stratégiák közé,de talán egy próbát megér a "world of tanks" is. Bár a gépigény miatt lehet h kiesik.
cl28 nevű felhasználó válasza:
körökre osztott kicsit régebbiek: ufo sorozat pl.: afterlife, aftermath, afterdeath, googliz rá a gépigényre melyik jó neked... sztem ezek igen.
heroes: nekem a 3 a kedvencem az menne nálad is simán
panzer generals assault 3d-t is javaslom (II. VH.)
Valós idejű stratégiával nagyon régen játszottam: még a dune2, red alert, c&c korszakban...
Fps:
americans army (ingyenes!!! ,netes multiplayer, némi angoltudás kell hozzá)
counter strike szintén multi (1.6 menne nálad)
Nem tartozik kifejezetten a stratégiák közé,de talán egy próbát megér a "world of tanks" is. Bár a gépigény miatt lehet h kiesik.
A Cs 1.6-tal játszok, a Wot pedig már rég kiesett, nálam.
Az egyik válasz után letöltöttem és telepítettem az Age Of Empires III-at, és nekem tetszik, bár lehetne egy kicsit jobb is :D
Mi az a Pixel shader?
Nekem a Populous 3: The Beginnig volt a nagy kedvenc. Főleg a hangulata miatt, mert nem olyan bonyolult. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!