Hogyan telepítsem a modemet, hogy működjön?
Figyelt kérdés
Vodás mobil internetem van, lecseréltem a régi modemet USB Stick-re. De hiába telepítem fel, nem kapcsolódik. Mi lehet a baj?2009. dec. 21. 22:13
1/4 anonim válasza:
Nem vagyok túlzottan meglepve, nálam ugyanez volt, ez a stick egy túlérzékeny vacak. Elvittem a boltba frissiteni és visszatettem az E220-as szappantartót. 7.2 Mbps-sel megy (sötétkéken világít) és nincs vele semmi gondom. Tedd te is ezt (E220 frissitése a leggyorsabbra, töröld mindenhonnan a stick szoftverét és telepitsd vissza a régit). Ha már egyszer volt a gépeden más eszközzel mobilnet, akkor jön elő ez a hiba állítólag.
2/4 anonim válasza:
Töröld le mindenhonnan a régi összes maradványát. Úgy telepitsd a sticket, hogy csak akkor legyen benne a SIM kártya, ha kéri. Egyébként megbízhatatlan gyártmány, nekem mind a kettő van, jobb a régi.
3/4 anonim válasza:
HSDPA beállításait írd be. Hálózati kapcsolatok: Egyedi APN: internet.vodafone.net, DNS1: 80.244.97.30 DNS2: 80.244.96.1. Eszközkezelés: 3G kizárólag. Statisztika: 50 MB át kell írni 5000-re (ha 5G-s a neted). DE ezeket kizárólag csatlakozás előtt lehet beírni. Inditás: a Tálca jobb alsó sarkában kis piros kockáról, kilépés ugyanígy.
4/4 anonim válasza:
HUAWEI elmehet a pokolba a stickjével együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!