Ezt hogy kell a Chrome-ban visszaállítani/beállítani?
Kérdés megértéséhez először nyisd meg ezt a linket, kérlek: [link]
Szóval ott alul ugye ott vannak azok a gyorsító linkek (az oldalak, amiket a leggyakrabban megnyitok), vagy mik, de például sajnos a facebook nincs közte, mert egyszer véletlenül kiikszeltem. Viszont jó lenne visszatenni oda valahogyan. Van rá megoldás? Ha igen megosztaná velem valaki? :) Vagy törődjek bele, hogy mindig be kell írnom a kereső sávba, ha beakarom hozni a facebookot.
Igazából ez a kis baki nem mostanában történt, hanem pár hónappal ezelőtt, és hát egy párszor beszoktam hozni a facebookot, de sajnos nem teszi vissza a többé közé. :(
Igen, de ahhoz oda kell hajolnom, rá kell kattintanom a címsorba, meg kell keresnem az "f" betűt, ehhez képest csak kényelmesen hátradőlni a székben és kattintani egyet sokkal kényelmesebb... :D
Óóó, ez tényleg nem rossz ötlet, nekem eszembe nem jutott volna! Köszönöm! :)
Én amúgy arra gondoltam, hogy talán Chrome újratelepítésével is működne, de tartottam attól, hogy elvesznének a beállításaim. Szóval a te ötletes abszolút jobban tetszik, köszi még egyszer! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!