Mi baja a mozillanak es a chromenak?
Figyelt kérdés
Egyes oldalakat nem, vagy csak felig toltenek be (pl. youtube, outlook, fb) Igy most csak telefonon tudok lenni. Illetve az explorer betolti de azt nem ige szeretem. Tegnap meg csak a firefox voltrossz, ma a chrome is. De bizonyos oldalakaall meg semmi baja. Mit csinaljak?
Meg amugy idonkent ha rakattintok valamire vagy megnyitok valamit, csak siman egy oldalt pl. youtubeot es megnyit 3 masik reklamos oldalt. Ez mar regota van mar kezdem megszokni de azert orulnek ha nem lenne. Lehet valamit letoltottem vagy telepitettem de nem tudom hogy csinaljam vissza. Ha az osszes bovitmenyt torlom a bongeszobe akkor is ilyen maarad.
2014. ápr. 15. 19:13
1/3 CspCsj válasza:
Adott böngészőt nyisd meg: Ctrl+Shift+Del és töröld az előzményeket (ne csak az utolsó órát).
2/3 A kérdező kommentje:
Sajnos ez sem segített. Az oldalak betöltenek most, az magától megjavult, de a reklámok még mindig csak jönnek:(
2014. ápr. 16. 15:21
3/3 CspCsj válasza:
Próbáld az Adblock Plus reklámblokkoló kiegészítőt telepíteni. Chrome-ra és Firefox-ra is van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!