A minecraftba lehet embereket meg hívni? (többi lent)
Figyelt kérdés
sziasztok, a kicsi fiam , nem hagy békén evvel, 8 éves a kis fiam, én meg 27, valaki le irná hogyan lehet meg hivni játékosokat? (embereket), ha egyáltlaán van olyna, mert én nem tlaáltam, és már komolyan sír a kis fiam hogy nem tudom meg csinálni. valaki írjon egy rendes választ. a kérdésre. hogy ő is elolvassa! köszönöm. 27/L#Minecraft #emberek hívása
2014. ápr. 15. 17:31
1/6 anonim válasza:
Itt hirdesd a szerverét:
2/6 A kérdező kommentje:
értem, de akkor embereket lehet hívni csoportba vagy ilyesmi?
2014. ápr. 15. 17:51
3/6 Tengor válasza:
A játék keretén belül nincs meghívás. E-mailt írhatsz bárkinek, hogy jöjjenek játszani és megadod a címet.
4/6 anonim válasza:
ja, esetleg LAN vagy WILAN működhet de ahhoz léggé közel kell legyen a játékoscsoport egymáshoz
5/6 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat
2014. ápr. 17. 23:17
6/6 anonim válasza:
Láttam sok választ és én is hozzátennék valamit. Az ilyet szerver hírdetéssel meglehet oldani az me hogy csatlakozni tudjanak egy hamachival megoldható. Ha nincs hamachi akkor a TP-LINKbe forwardingban IPv4 címet 25565-ös porttal hozzá kell adni és akkor az ip a gép ipje lesz és nem kell hamachi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!