Lehet valahogyan PlayStation 3-on Régiót váltani? Hogyan lehet országot váltani?
Amikor megvettem a PS3-mat akkor PS Network-re Hungary régióval regisztráltam és van 1-2 játék, amely nem támogatja a Magyar regisztrációt.. PL, BF3.
Hogyan lehet Régiót váltani, mert gondolom ti se szeretnétek elveszteni a mentéseket/trófeákat elmenteni?!?
- A PS3-on létrehozol egy új felhasználót. XMB menü: Users > Creating new users
- Az új felhasználóval a PSN-en létrehozol egy új accountot az USA/ENG/JPN régióban... (amelyik tetszik)
XMB Menü: PlayStationNetwork > Signing up for PlayStationNetwork
Ennyi...
Ha ez a játéknak nem elég (ez játékfüggő), mert a készülék nem az új accountra van aktiválva, akkor a régi accounton deaktiválod, majd az új accounton aktiválod... XMB menü: PlayStationNetwork > Managing account information > System Activation
Majd ha megint a régivel felhasználóval szeretnél játszani, akkor visszaváltasz az aktiválással...
Tehát lényegében 2 PS3 felhasználód és mindegyikhez 1-1 PSN felhasználói fiókod lesz ugyanazon a gépen. A régiben megmaradnak a mentéseid, a vásárlásaid, stb... Az újban meg csak azzal a játékkal játssz, ami miatt regisztráltad...
Ps3on nincs régiózár...
Ahogy a többiek leírták csak létrehozol egy új felhasználót és beregeziel másik store-ra....
"ti se szeretnétek elveszteni a mentéseket/trófeákat"
Hát nem tudom mentés még oké de én a trófeákra sz@rok nagy ívből...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!