Problémám van a firefoxszal. Mi lehet a baja?
Ha megnyitottam, kiírta, hogy egy váratlan hiba miatt leáll. Megpróbáltam újratenni, de amint rákattintotta a telepítésre jött az üzenet:
"a 0x7e369de9 címen található utasítás a 0x00428880 memóriaterületre hivatkozott. A memóriaterületen nem végezhető el a művelet: read"
ezt követően felteszi, be is jön a firefox, de ha pl. googlebe keresek, egyből leáll megint
próbáltam régebbi (1.5-ös) verziót feltenni de az sem jó. Bármit telepítek, ez az első h kidobja ezt a z üzenetet. Mi baja lehet?
(próbáltam neten rákeresni, de semmi, opera, explorer nem érdekel)
Feltenném magamnak a kérdést: hányszor hat hónapos a gépem és ezalatt mennyiszer volt portalanítva?
Azután: van-e bootolható lemezen memória-teszterem (pl. memtest, szinte bármelyik linux ISO-n)?
Egy költőit is: azért, mert a firefox programot, amit a gép hajt végre, hibaüzenettel elszállni látom, a program lehet a hibás, vagy az, ami végre kéne, hogy hajtsa?
Ha vannak bővítmények telepítve, akkor próbáld először az összeset letiltani, és tesztelni. Ha így működik, akkor egyesével engedélyezd a bővítményeket és minden engedélyezés után teszteld. Ha valamelyik után már nem jó, akkor valószinűleg az okoz problémát.
Más programnál, játéknál nem csinálja?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!