Upc-től kaptam egy technicolor modem/routert és mióta megvan azóta a feltöltésem egyenlő a 0-val. Forwarding-ban próbálkoztam de semmit se segített. Van erre valami megoldás?
A szerződésben nincs megtiltva a p2p forgalmazás?
Speedtest mit mutat a sebességedre?
Forwardingban konkrétan mit állítottál? Sikerült aktívra állni?
a szerződést most hirtelen nem tudom.
a letöltés/feltöltésem 54mb/6,5mb (első ruteremnél megvolt az 1-1,5 mb feltöltés)
a forwardingba először az utorrent port címét illetve az ip címemet írtam be de nem fogadta el folytonos hibát írt. majd valahol láttam hogy az utorrent portja helyett 8000-9000-et írjunk (ez nem tudom mi lenne) megpróbáltam el is fogadta de nincs változás
Mondjad a upc-nek, hogy a cisco routerüket adják, mert ez már 3x volt rossz nálad.
Van nekik az is, csak azt nem szeretik osztogatni.
Azért nem fogadta el a konkrét portot, amit forwardoltatni szerettél volna, mert abban a remek eszközben csak tartományt lehet kijelölni, önálló portot nem.
Keresd meg a torrent kliensed portját, pl 12345
a rúterben pedig továbbítsd így:
12345-12345
természetesen a gépednek meg adj statikus belső hálózati IP-t, és ahhoz rendeld ki a port tartományt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!