Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogy is van ez a MAC címekkel...

Pedagógdiák kérdése:

Hogy is van ez a MAC címekkel (routeres)?

Figyelt kérdés
A lényeg, hogy szoktam a MAC címeket változtatni, hogy szavazzak. Csak egy számot szoktam változtatni rajt, mégpedig a 3. számjegyet? 00-2C-xx-xx-xx stb. Itt az ominózus szám a 2-es. 1 vagy 2-vel tudom növelni+néha clone-ozom és akkor a hálókártya MAC Adress-ét tudom használni, tehát 4 Mac címet. No, ha a routert resetelem és újra beállítom a vezeték nélküli kapcsolatot, akkor pl nem csak 1 vagy 2-vel, hanem 3-al is tudom növelni a MAc címet cserébe nem tudom használni a hálókártyáét. Nem felvilágosítást szeretnék kapni, hogyan is működik ez. Ha valami nem világos, tisztázom! Köszönöm előre is!

2014. ápr. 11. 19:22
 1/4 Tengor ***** válasza:

Ennyi szívást megér, hogy Alekosz legyen a VV sok győztese?

A cím első 6 számjegye az eszköz gyártóját dekódolja. Talán pont olyanra állítod be, ami érvénytelen.

2014. ápr. 11. 22:24
 2/4 anonim ***** válasza:

Akkor nézel egyet, ha a beütött MAC címed valahol már fekete listázva van valami komoly bűncselekmény miatt.

Mondjuk pár ezer bankszámla adat ellopása miatt. Aztán este megy a NNI bevetési osztálya lefoglalni a géped.

2014. ápr. 11. 22:46
 3/4 P.O.C. ***** válasza:
2014. ápr. 12. 04:17
 4/4 A kérdező kommentje:
Alekosznál azért értelmesebb dologra szavazok. Köszönöm a válaszokat!
2014. ápr. 12. 18:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!