Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mit csináljak, ha az Ebay...

Mit csináljak, ha az Ebay levont pénzt?

Figyelt kérdés
Rendelni akartam Ebayről, sajnos ostoba voltam és nem vettem észre a vámot, mert eddig mindig sikerült EU-ból rendelnem. Amikor rámentem a rendelésre, egy piros üzenetet kaptam, hogy nem sikerült a vásárlás, utána vettem észre a vámot, azonban a PayPal már levonta a pénzt a bankszámláról. Mindennel együtt kb 43 000 lett volna, de a bankszámlámon csak 36 volt abból 30-at levont (mert én hülye először azt hittem valami miatt megszakadt és még egyszer rendeltem). Viszont eleve meg se rendelhette, mert nem volt elég pénzem, csak a vámot és a szállítást vette le. Most mit csináljak, kinek írjak üzenetet? Ebaynek? PayPalnak?

2014. ápr. 11. 16:10
 1/4 anonim ***** válasza:
Az ebay vissza fogja utalni a pénzt, ha sikertelennek van a tranzakció nyilvánítva. Én már jártam hasonlóan. Megrendeltem valamit, eladónak nem volt, eladó sikertelennek nyilvánította a boltot, és visszautalták a pénzem. Az eladónak írj.
2014. ápr. 11. 19:23
 2/4 anonim ***** válasza:
Írd meg az eladónak hogy mi van és törölje az egészet, a pénzt meg visszakapod. Mondjuk a vámot nem vonhatták le mivel ahhoz előbb vámolni is kéne a cuccot...
2014. ápr. 11. 22:00
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, írtam az eladónak, meglátjuk mi lesz.
2014. ápr. 12. 12:39
 4/4 anonim ***** válasza:

....Mondjuk a vámot nem vonhatták le mivel ahhoz előbb vámolni is kéne a cuccot...tevedsz.

En USAban elek es eladtam egy ekszert egy canadai illetonek. En csak a termek arat es a postakoltseg dijat kaptam meg, de a reszletes tranzakcioban lattam, hogy a vasarlom meg vagy 35 c.dollarral tobbet fizetett "vam" cimen, szoval siman levonhatjak.

2014. ápr. 17. 22:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!