Egy nap alatt hogyan tűnt el 75 követőm Instagram-ról?
Figyelt kérdés
Tegnap este még 176 követőm volt instán én pedig 94-en követtem, most megnéztem és már csak 101 követőm van és csak 81 embert követek, pedig be se léptem tegnap este óta. Ez hogy lehet??2014. ápr. 11. 13:38
1/7 anonim válasza:
Biztos hiba van a Mátrixban.
Nem lehet, hogy mások töröltek/tiltottak le?
Nem áll meg sem az idő, sem az instagram, amikor nem vagy fent...
2/7 A kérdező kommentje:
Azt tudom,h nem áll meg az idő meg ilyesmi amikor nem vagyok fent. Valószínűleg unfollow-oltak, csak érthetetlen volt az számomra,hogy kevesebb mint egy nap alatt 75-en. Ezt még úgy el is fogadtam, csak azt nem értem,h akiket én követtem azok hova tűntek? Mármint az a 20 ember.. :S
Nem is törte fel senki, ebben biztos vagyok. Nem tudom mi lehet az oka :S
2014. ápr. 11. 17:57
3/7 anonim válasza:
Ugyanígy jártam én is, tegnap este egyik pillanatról a másikra 135 követőm 125-re váltott, én 161 embert követtem és 158-ra váltott... holott én sem nyúltam hozzá, viszont megnéztem, hogy a követőim ugyanazok, senki nem hiányzik onnan, csak a számok csökkentek és nem értem miért... de ezek szerint ez nem egyedi probléma, remélem mihamarabb megoldás lesz erre, mert nagyon zavaró.
4/7 A kérdező kommentje:
Akkor te még a "szerencsésebb" helyzetbe vagy, ha 10 követőd tűnt el. :D :\ Azért az a 76 nekem elég sok, végülis nem a követőim száma a lényeg, de azért ez elég furcsa. összeszámoltam és már valóban csak 100 van, de meg nem tudnám mondani,h kik hiányoznak onnan.
2014. ápr. 13. 16:35
5/7 anonim válasza:
Az instagram letorolte az inaktiv felhasznalokat:) nekem is kiirta par nappal ezelott hogy lehet megvaltozik azok szama akik kovetnek es akiket kovetek:)
6/7 A kérdező kommentje:
ufff, az jó :\ köszönöm a segítséget :)
2014. ápr. 18. 13:06
7/7 anonim válasza:
Sokan csinálják azt, hogy elkezdenek követni és pár nappal később unfollow-znak.
Gondolom így akarnak követőket szerezni, hátha visszakövetem őket...
Én ezt tapasztaltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!