Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Ebből lehet valami bajom?...

Ebből lehet valami bajom? Feljelenthetnek?

Figyelt kérdés
Szóval úgy kezdődött hogy haverom elkezdett facen menőzni hogy elutazik és cseszttetett hogy neki nem kell majd egy hétig suliba jönni... Aztán dühös lettem és elkezdtem olyanokat írni hogy felrobbantom a repülőt meg hogy már ott van a bomba elrejtve meg hogy odamegyek és mindenkit szétlövök de ezt nem gondoltam komolyan!!!! Kikapcsoltam a laptopom mérgemben és késöbb jutott eszembe hogy ezt a falra írtam ki! Úristen most lehet hogy le fognak nyomozni a neten keresztül vagy feljelentettek vagy mi????? Lécci segítsetek ilyenkor mit kell csinálni????
2014. ápr. 9. 23:13
 1/6 anonim ***** válasza:
83%
Könyörgöm, ti hol éltek? Mert én a valóságban. Amúgy ki lehet törölni, amit kiírtál, de mind1. Senki se fogja komolyan venni, ha valaki el is olvassa, max röhög rajta egyet és nyom egy lájkot.
2014. ápr. 9. 23:16
 2/6 anonim ***** válasza:
Azért a motyódat készítsd össze:)
2014. ápr. 10. 00:08
 3/6 anonim ***** válasza:

Pedig volt mar olyan eset, hogy viccbol hasonlokat irt egy repteren epp utazas elott allo szemely es a leszallas utan a repteren mar vartak ot es letartoztattak.

Honnan tudjuk hogy nem vicceltel? A mai vilagban meg a pap is gyanus, ahogy a mondas tartja.

2014. ápr. 10. 00:16
 4/6 Tengor ***** válasza:
Ilyennel tényleg nem szabad viccelni. Töröld a postot mindnél előbb és reménykedj, hogy nem vették komolyan!
2014. ápr. 10. 07:28
 5/6 anonim ***** válasza:
2014. ápr. 10. 08:05
 6/6 anonim ***** válasza:
tényleg volt nemrég ilyesmi..mondjuk az USÁ-ban, ott meg bármi megtörténhet...:D
2014. ápr. 10. 09:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!