P.O.C. kérdése:
Facebook görgetés probléma?
Figyelt kérdés
Szeretném megtudni, hogy a hiba az én készülékembe van-e, vagy ők rontottak megint egy fokot az oldal használhatóságán.
Szóval ahogy görgetek lefele a lap aljára nem adja be automatikusan a következő oldalt (mint eddig), hanem rá kell kattintani a "További hírek" linkre. Ez engem eléggé zavar és kényelmetlen is. Nektek is így csinálja?
2014. ápr. 9. 11:28
2/3 A kérdező kommentje:
15 Mbps nem élég neki? Kétlem.. :)
Egyébként meg is mértem most a speedtest.net -en és tényleg hoz ennyit simán, még többet is.
Valamit ők szartak el már megint, ez tuti.
2014. ápr. 9. 12:55
3/3 anonim válasza:
pedig akkor szokta ezt játszani, ha akad a net ... de nem biztos, hogy nálad akad, lehet, hogy valahol a szerverük és te közted
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!