Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Ti nem unjátok már facebookon...

Egerecske kérdése:

Ti nem unjátok már facebookon mindig uygan azokat a kiírásokat? Lent

Figyelt kérdés
[link]
2014. ápr. 6. 21:55
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
iratkozz le, tiltsd le, stb... :) sokat segít
2014. ápr. 6. 22:00
 2/7 anonim ***** válasza:
54%
Többek között ezért nem használom a facebookot már vagy egy éve napi rendszerességgel, inkább csak hetente, kéthetente fölnézek, hogy történt-e valami érdekes.
2014. ápr. 6. 22:02
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Elgondolkodtál már rajt, hogy kell-e neked olyan ismerős, aki napi szinten ilyen szarokat rak ki?

G.

2014. ápr. 6. 22:08
 4/7 anonim ***** válasza:
Igazán remekül be lehet állítani a facét. Nekem csak a valóban fontosnak számító dolgok jelennek meg. A többi ismerősömre, ha kiváncsi vagyok, rákeresek név szerint.
2014. ápr. 6. 22:16
 5/7 A kérdező kommentje:

az a baj hogy ez az embereknél már alap dolog , főleg azt birom mikor délelőtt 10 kor nagy betűvel kiírja hogy jó reggelt mindenkinek, én meg 3 kór keltem azt mentem munkába.

Ez a hurrá péntek meg mai világba ahol sok helyen hétvégén is dolgoznak nem igazán ok

Na meg amikor álmos fáradt,, stb ilyen smiley jelekkel mutatják, csak azt tudnám hogy ha valaki álmos fáradt hogy van ereje facebookra menni.

2014. ápr. 6. 22:31
 6/7 anonim ***** válasza:
Nekem nincsen ilyen problémám.. Az olyan ismerősök akik idegesítettek, letiltottam őket. Akik csak szimplán buták mint a fő'd, leiratkoztam róluk. Csak olyat fogadok ismerősömnek akit valóban ismerek. Akik megmaradtak pedig teljesen normálisak. Havonta 1-2 poszt, igényes tartalommal. Hetente 2-3x járok fel így pont jó. Erre neked is van lehetőséged!
2014. ápr. 6. 22:35
 7/7 A kérdező kommentje:

már azon godolkodtam letörlöm magam,,, de megpróbálom beállitani, h csak a fontos dolgot lássam :)

köszi

2014. ápr. 6. 22:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!