Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Nektek is más a facebook...

Nektek is más a facebook telefonon? (Többi lent)

Figyelt kérdés
Telefonomon olyan a facebookom, hogy miután letelepítem, akkor még jó, olyan mint régen szóval olyan hagyományos.. Miután viszont rákattintok hogy megnézzek egy oldalt amit megosztottak(vagy valami hasonló) az ismerőseim, akkor miután visszalépek a facebookra, olyan mintha egy tök másik alkalmazásra lépnék vissza.. Ugyanúgy kék, meg minden csak teljesen megváltozik. Képet is csatolnék, de nem engedi sajnos, bocsi. Szóval csak nekem ilyen, nektek is? Vagy ez miért történik? Valahogy megtudom csinálni, hogy ne ilyen legyen? Előre is köszi.:)

2014. ápr. 5. 22:41
 1/1 anonim válasza:
Nekem is volt facebook-om tableten,több androidos telefonomon is de egyszer sem volt ilyen problémám, de az már régen volt. Úgyhogy szerintem ez a telefonod hibája.
2014. ápr. 6. 12:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!