Miért dob be ennyi reklámot mostanában a Mozilla Firefox? Nagyon idegesítő.
Mostanában, mikor megnyitom a Firefox -ot és egy weboldalra ugrok, csomó hirdetést dob be. Ráadásul még lent a tálcán is megnyitja több példányban és azok is mind reklámok. Rettentő idegesítő tud lenni, amikor már majdnem azért fagy ki a gép mert egy halom reklámot dob be...
Mi lehet a probléma okozója? Help
Vírust (malware) kaptál. Futtass malware írtót!
...és szerezz be egy jobb vírusírtót/tűzfalat!
Okés... kösz
De a bővítmények eltávolítását nem nagyon csinálnám. Egyszer már próbálgattam azt is és sikerült egy olyat letörölnöm, ami a YouTube - hoz tartozott és semmilyen videót nem játszott le. Azóta megoldottam és így nem nagyon merek csak úgy törölgetni bővítményeket.
A vírusirtóm meg Microsoft Security Essentials.
Tudtommal ez egész jó.
Futtattam már le egyszer és nem talált semmit.
Malwarebytes fog.
bocs hogy ennyire biztosan állítom :)
"Futtattam már le egyszer és nem talált semmit."
Ez nem azt jelenti hogy jó és nincs vírus a gépeden. előbb jelenti azt hogy nem jó, mivel nem találta meg.
És az Avast?
Én ezt a hármat ismerem Avast, MSE és nod32
De azért megnézem azt is
Más a malware és a vírus! malvare írtó megfér vírusírtó mellett, már késő van nem részletezem.
Vírusírtóban meg olyat válassz aminek van tűzfala is! Pl nod32 tűzfalas változata az eset smart securiry, ingyenesben ajánlom a comodo internet security-t, de nem eröltetem egyiket sem, keress rá akár az oldalon, sok jó ingyenes van panda cloud,avast...
nézz független teszteket stb.
http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__biztonsag__5..
Rendben, köszi a válaszokat. Közben megoldottam a problémát. Találtam a Firefox kiégészítői közt két gyanús bővítményt. Azokat kitöröltem és így már minden oké.
Ja és még telepítettem hozzá egy 'AdBlock Plus' nevű bővítményt, ami blokkolja a reklámokat, így most semmi nem ugrik fel, aminek nem kell. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!