Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért dob be ennyi reklámot...

Miért dob be ennyi reklámot mostanában a Mozilla Firefox? Nagyon idegesítő.

Figyelt kérdés

Mostanában, mikor megnyitom a Firefox -ot és egy weboldalra ugrok, csomó hirdetést dob be. Ráadásul még lent a tálcán is megnyitja több példányban és azok is mind reklámok. Rettentő idegesítő tud lenni, amikor már majdnem azért fagy ki a gép mert egy halom reklámot dob be...

Mi lehet a probléma okozója? Help

2014. ápr. 5. 19:15
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Telepítettél a Firefox-hoz kiegészítőket (kiterjesztéseket)? Ha igen, én első körben azokra gyanakodnék. Kezdd el sorban eltávolítani őket.
2014. ápr. 5. 19:22
 2/11 anonim válasza:
vannak reklámblokkoló programok, akkor egy darab sem jelenik meg.
2014. ápr. 5. 19:23
 3/11 csacsi2 ***** válasza:

Vírust (malware) kaptál. Futtass malware írtót!

[link]

...és szerezz be egy jobb vírusírtót/tűzfalat!

2014. ápr. 5. 20:18
 4/11 A kérdező kommentje:

Okés... kösz

De a bővítmények eltávolítását nem nagyon csinálnám. Egyszer már próbálgattam azt is és sikerült egy olyat letörölnöm, ami a YouTube - hoz tartozott és semmilyen videót nem játszott le. Azóta megoldottam és így nem nagyon merek csak úgy törölgetni bővítményeket.

A vírusirtóm meg Microsoft Security Essentials.

Tudtommal ez egész jó.

Futtattam már le egyszer és nem talált semmit.

2014. ápr. 5. 21:51
 5/11 csacsi2 ***** válasza:

Malwarebytes fog.

bocs hogy ennyire biztosan állítom :)

"Futtattam már le egyszer és nem talált semmit."

Ez nem azt jelenti hogy jó és nincs vírus a gépeden. előbb jelenti azt hogy nem jó, mivel nem találta meg.

2014. ápr. 5. 21:54
 6/11 A kérdező kommentje:

És az Avast?

Én ezt a hármat ismerem Avast, MSE és nod32

De azért megnézem azt is

2014. ápr. 5. 22:32
 7/11 csacsi2 ***** válasza:

Más a malware és a vírus! malvare írtó megfér vírusírtó mellett, már késő van nem részletezem.

[link]

Vírusírtóban meg olyat válassz aminek van tűzfala is! Pl nod32 tűzfalas változata az eset smart securiry, ingyenesben ajánlom a comodo internet security-t, de nem eröltetem egyiket sem, keress rá akár az oldalon, sok jó ingyenes van panda cloud,avast...

nézz független teszteket stb.

http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__biztonsag__5..

2014. ápr. 5. 22:45
 8/11 A kérdező kommentje:

Rendben, köszi a válaszokat. Közben megoldottam a problémát. Találtam a Firefox kiégészítői közt két gyanús bővítményt. Azokat kitöröltem és így már minden oké.

Ja és még telepítettem hozzá egy 'AdBlock Plus' nevű bővítményt, ami blokkolja a reklámokat, így most semmi nem ugrik fel, aminek nem kell. :D

2014. ápr. 5. 23:08
 9/11 csacsi2 ***** válasza:
Azt a két "gyanus bővítményt" malware telepítetthette" de te tudod sok sikert!
2014. ápr. 6. 06:14
 10/11 A kérdező kommentje:
Jelenleg minden oké, de majd azért kipróbálom a Malwarebytes -t is.
2014. ápr. 6. 22:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!