Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mér hozza lassan be a texturákat?

Mér hozza lassan be a texturákat?

Figyelt kérdés

Van egy Game a GTA4 ami szépen futna csak a Textúrkat lassan hozza be!

pls. leginkább az utakat!

olyan mintha a levegőbe mennék szal mindnet olyan lassan hoz be de ha belépek amneübe meg vissaz kk meg jó

HELP

2009. dec. 19. 14:08
 1/4 anonim ***** válasza:

Azért (is) lehet, mert lassú a videokártyád. Amikor belépsz a menübe, akkor van egy kis szusszanásnyi ideje, és gyorsan betölti a textúrákat. Próbáld meg lejjebb venni a felbontást, vagy kikapcsolni valamit a grafikai résznél (pl. antialiasing).

De lehet kevés a fizikai memóriád is.

Végül is bármi lehet (csak az első a legvalószínűbb).

Egyáltalán elég a géped hozzá?

Ellenőrizd le itt:

[link]

2009. dec. 19. 16:49
 2/4 A kérdező kommentje:

anti assaalinget hol lehet levenni?

én azt nem találom a beállitásoknál

help

2009. dec. 19. 19:20
 3/4 anonim ***** válasza:

Most én az anitaliasing-et csak úgy írtam. Általában szokott ilyen beállítási lehetőség lenni. Konkrétan a GTAIV-gyel nem játszottam még. A menüben kell keresni egy "Video Settings" vagy "3D Settings", "Video Options", "Graphic Settings", ..., vagy hasonló nevű menüpontot, és azon belül kell visszavenni néhányat.

Ha nincs anitaliasing, akkor ne keresd! :-)

De felbontást biztos lehet állítani.

Ha küldesz egy képernyőképet a beállítás-menüjéről, akkor segítek választani.

2009. dec. 19. 22:20
 4/4 A kérdező kommentje:
Hamarosan befogom linkelni ebbe a kérdés menübe csak most már else tom inditani a gamet mer valamit nagyonnelbasztam és ujrakell crackelnem
2009. dec. 19. 22:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!