Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mit jelent ha valakinek "your...

Mit jelent ha valakinek "your daily heart" segítségével, egy szívecske van kirakva facebookon?

Figyelt kérdés
Lehet, hogy hülye a kérdés, de mivel kell ahhoz játszani, mit kell lájkolni, hogy valami "your daily heart" a profildon megosszon egy szívet?
2014. ápr. 5. 10:46
 1/3 anonim ***** válasza:
Csak kattints a Daily Heart alkalmazás nevére (abban a bejegyzésben legalább 1 link lesz rá), fogadd el az engedély kérelmeit és máris élvezheted, ahogy a nevedben posztolja naponta a szívecskéket.
2014. ápr. 5. 10:55
 2/3 A kérdező kommentje:
És igazából mire jó ez az alkalmazás (vagymi)?? félreértés ne essék én aztán nem akarom lájkolni, de egy kedves ismerősömnek van kint. Valami tesztet végez? vagy horoszkóp?
2014. ápr. 5. 11:09
 3/3 anonim ***** válasza:
Semmi racionalitás nincs benne. A nevedben kiposztol 1-1 szívecskét minden nap, meg asszem te is tudsz küldeni embereknek szívecskét (de lehet az egy másik szívecskés alkalmazás, nem tudom, én nem használom ezeket). Napi horoszkóp app is van külön, bár annak sem sokkal több az értelme.
2014. ápr. 5. 11:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!