Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért nem tudok weboldalakon...

Miért nem tudok weboldalakon videót nézni?

Figyelt kérdés
Valamiért egy darabig megy de ezután kiad egy zöld képet és nem tudom tovább nézni a videót.

2014. ápr. 2. 21:32
1 2 3 4
 11/35 A kérdező kommentje:

videokárty tipus: Geforce Nvidia 550 Ti

Oprendszer: Microsoft Windows 7 Ultimate

2014. ápr. 3. 20:55
 12/35 csacsi2 ***** válasza:

Edig 1 találat...

-oprendszer? (pl windows 7 64 bites)

Tudom sokmindent leírtam de csak egyesével!

Windows 7 32-bit

[link]

Windows 7 64-bit

[link]

töltsd le a telepítőt (GeForce 335.23 Driver) és futtasd. Ha minden igaz akkor felajánlja a frissítést!tudom ez van neked is, de frissítsd le, majd indítsd újra a gépet.

(ha így sem jó akkor le kell előtte szedni majd újratelepíteni, de ezt majd később)!

----------------------

Ha lefrissítetted ,frissítsd le a flashplayert és meglátjuk mi lesz!

Töltsd le majd zárd be a böngészőt!

firefoxhoz:

[link]

Internet explorerhez.

[link]

futtasd (telepítsd/frissítsd).

indítsd el a böngészőt, menj egy videóra , ha így sem jó, jobb klikk ,settings és vedd ki a pipát a hardware acceleration (hardveres gyorsítás) alól!

Ha türelmes vagy akkor kezd ezzel és ne csak lefrissítsd!

Ezek után sem jó akkor majd teljesen újra kell telepíteni a videokártya driver-t!Ezek alapján:

[link]

1) Menj be a vezérlőpultba

2) Kattintson duplán a Programok telepítése / törlése ikonra

vagy futtatásba írd: appwiz.cpl akkor egyből az nyílik meg.

3) Válassza ki az NVIDIA Windows Display Drivers a programok listájából.

4) Kattintson a Módosítás / Eltávolítás vagy a Módosítás / eltávolítás gombra.

mikor uninstallálod kérdezi, hogy törölje-e az összes létrehozott profilt, válaszd hogy igen!

"you want to delete all of the saved

nView profiles."

Majd kéri indítsd újra a gépet. Miután újraindult lehet le akarja majd frissíteni, ne engedd. Majd manuálisan futtasd a telepítőt!

összegezve:

-Frissítsd vagy ami mégjobb telepítsd újra a Videokártya Driver-t!

-Frissítsd a flash player-t (böngésző bezár) és ha még mindig nem jó, vedd ki a pipát a hardveres gyorsítás alól!

Ma viszont már nem tudok válaszolni, majd holnap visszanézek! Sok sikert remélem megoldódik! NE Hagyj ki egyetlen lépést sem!!!

2014. ápr. 3. 21:35
 13/35 A kérdező kommentje:
mielőttt ezt megcsinálmám azt is megszeretném kérdezni hogy miért van az hogy minden videolejátszón ez van kivéve youtubeon ? de az a videó ami a gépemen van és nem a neten az is jól működik. ez miért lehet?
2014. ápr. 5. 12:08
 14/35 csacsi2 ***** válasza:

Webgyorsítás miatt. egyes oldalak különböző eljárással rendelkeznek, minden böngésző más plugint használ, mindne video más tömörítést és sorolhatnám... A lényeg hogy amivel a böngésző gyorsítaná a képi megjelenítést az nem kompatibilis a videokártya régi gyorsításával, így szoftveresen kell leképezni a megjelenítést. hogy miért nem kompatibilis a videokártyával? Azért mert a technológiák fejlődnek és mivel a szoftvert (mint pl böngésző)könnyen lefrissítsz újra addig a videokártyát nem cserélgeted 1-2 havonta.

hiba esetén a videokártya Driver-e hibásodott meg, de ezt egy frissítéssel/újratelepítéssel megúszod. A Videokártyák támogatása is megszünik idővel és nem lesz hozzá driver frissítés, így végleg elavul a fejlődéssel szemben.

Ez a fő ok, de mint minden tönkremegy egyszer így a gépben a fizikai alkatrészek is elfáradnak. ez túlmelegedést okozhat, vagy csak az ha rég volt kitakarítva a gép belseje akkor túlmelegszik és nem fog jól működni, de a por vezet is így kissebb zárlatot okoz a nyomtatott áramkörön ezért is érdemes takarítani. A melegedést tesztprogrammal is követheted pl aida64 stabilitásteszt, mert ha terhelés hatására túlmelegszik akkor hibát okoz, ill. tönkre is mehet az eszköz a gépben.

Karbantartás sem elhanyagolható mivel fontos hogy a felgyülemlett fájlszemét ne terhelje a gépet, és a régi elavult gyorsítótárak amik segítik a böngésző,oprendszer és programok működését, törölve legyenek! pl ha egy weboldalon változás történik és a gyorsítótárban régi elemek vannak akkor hibásan jelenik meg az oldal.

amiket eddig leírtam szerintem az sem kevés sokkal többet nem tudok már mondani, végig kell menni egyesével az összes lehetőségen és a végén jó lesz, ha nem akkor haldoklik a videokártyád, de azzal nem tudok mit kezdeni!

2014. ápr. 5. 12:39
 15/35 A kérdező kommentje:
az nvidia-t telepíthetem a D meghajtóra is a c helyet? mert amikor az alapbol beállítottra megyek ami a C meghalytó akkor ezt írja ki : Non 7z archive
2014. ápr. 5. 12:48
 16/35 csacsi2 ***** válasza:

ez azt jelenti sérült az arhívum, rosszul jött le, töltsd le újra (és ne használj letöltésvezérlőt)!

[link]

lehet a tűzfal blokkolja kapcsold ki a letöltés erejéig.

Ha sok a hasonló probléma nem árt vírusellenőrizni a gépet, de az eseménynaplóban a hiba nyomait is érdemes felkutatni!hibamegállapítás nélkül nincsenek válaszok!

Eseménynapló- futtatásba: eventvwr.msc

2014. ápr. 5. 13:22
 17/35 A kérdező kommentje:
de az eseménynaplóban mit tudok csinálni? met csomó dolgot ír de semmit nem lehet csinálni csak megnézni
2014. ápr. 5. 14:16
 18/35 A kérdező kommentje:
hogy tudom kikapcsolni a letöltésvezérlőt?
2014. ápr. 5. 14:26
 19/35 csacsi2 ***** válasza:

Letöltésvezérlőt ott ahol amilyen van... mindegy, használj más böngészőt pl ha eddig firefoxot, most akkor internet explorer-el töltsd le!

Eseménynaplóban pont ez a lényeg hogy sokmindenről informál. A hiba -t nézd esetleg a figyelmeztetést (eseményazonosító,forrás, leírás...)!

[link]

2014. ápr. 5. 16:23
 20/35 A kérdező kommentje:
letöröltem a flash playert és ujraraktam most meg a videonál időközönként azt írja hogy kiszolgáltatói hiba , frissítse az ablakot. ilyenkor mit tegyek?
2014. ápr. 6. 23:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!