Honnan tudják a staff vezetők, hogy valakinek dupla accountja van egy toerrent oldalon?
Figyelt kérdés
Az utóbbi két napon 3 torrent oldalról is kitiltottak (az egyik az nCore!), mert szerintük nekem dupla accountom volt. Pedig nem!!! Csak egy gépen szoktam belépni ugyanabba a fiókba. Miből gondolhatják, hogy nekem több accountom is van? Jó az a teljes igazság, hogy az ncore az nem az enyém, hanem az egyik ismerősömé volt, és azt használtam. De a másik kettőt csak én használtam. Hogy lehet, hogy azokból is kitiltottak? Pedig seedeltem becsületesen, naponta felmentem az oldalra és több mint 160.000 kreditpontom volt. Figyelmeztetés nélkül kitiltottak.2014. ápr. 1. 20:23
2/8 anonim válasza:
A teljes rendszer adataidat le tudják kérdezni. Op rendszer, ip, mac address, hardverek, stb. A legfontosabb neki a mac address. A alapján biztosan beazonosít.
3/8 A kérdező kommentje:
Na jó, de ebből miért gondolják, hogy nekem 2 accountom van, amikor nincs?
2014. ápr. 1. 20:42
4/8 anonim válasza:
@20:34: Dehogy tudják, ekkor hülyeséget kérlek ne mondj!
Legalább kicsit nézz utána az interneten használt fontosabb protokollok működésének, például a TCP/IP-nek és az Ethernetnek.
IP-t tudnak azonosítani és azokat az adatokat, amiket a böngésző elküld.
Ez alapján szoktak mindenféle ellenőrzéseket csinálni.
5/8 A kérdező kommentje:
De még azt mindig nem tudom, hogy miből gondolják, hogy 2 accom van.
2014. ápr. 1. 21:11
6/8 anonim válasza:
Mondjuk azonos IP alól több accountba is sikerült belépni.
Ha mondjuk nem csak te vagy egyedül otthon akinek van, akkor ez a feltétel máris teljesül.
7/8 A kérdező kommentje:
A gond az, hogy csak egy gépem van, és én használok egyedül torrent oldalakat. Más fiókba ezen a számítógépen nem szoktam belépni.
2014. ápr. 2. 05:24
8/8 A kérdező kommentje:
Azért nem tudtam belépni az egyik oldalra (a kedvencemre, a legjobbra!), mert feltörték a fiókomat és lenyúlták xd De írtam a staffnak Facebookon és visszakaptam :DDD
2014. ápr. 3. 18:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!