Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Candy Crush 342. pálya? Hogy...

Candy Crush 342. pálya? Hogy kell megcsinálni? Hol a zselé?

Figyelt kérdés
2014. márc. 31. 17:34
 1/10 Virágh Attila ***** válasza:

van legfelül 3 darab a rács alatt, illetve a pálya legalján a 2 legszélső részen

legkönnyebb boosterrel (zseléhal), vagy ha nem akarsz szenvedni csalással

én úgy toltam: összes zseléhal, + az alsó széleket úgy tudod legkönnyebben, ha csíkos cukrot color bombbal cserélsz

űber szívatós pálya

2014. márc. 31. 18:49
 2/10 A kérdező kommentje:

köszönöm szépen!

:)

2014. ápr. 1. 12:03
 3/10 A kérdező kommentje:

Nem tudom megcsinálni, mert addigra elfogynak a zseléhalak, egyszerűen nem lehet mást lépni, csak a halakat felhasználni. :(

Ha mégis maradna 1-2, az meg nem elég, hogy azt a sok réteget leoldja. :(

2014. ápr. 2. 09:17
 4/10 Virágh Attila ***** válasza:

minden nap forgass daili boostert, hátha ad halat, s mikor belépsz a pályára tedd be mindet

arra próbálj törekedni, hogy minél több csíkos és color bomb legyen, hogy tudj cserélni

ez ritka nehéz pálya, türelem kell hozzá, vagy csalás....

2014. ápr. 3. 17:34
 5/10 anonim válasza:
miért, hogy lehet csalni?
2014. ápr. 15. 13:59
 6/10 Virágh Attila ***** válasza:

van egy cheat engine nevű program

azt kell letölteni az internetről

ha az megvan, feltelepítéssel együtt, akkor be lehet a böngészőt mountolni a progiban, s át lehet írni, pl. a pontokat, a lépésszámot, vagy a bomba idejét. Ezek biztosak, hogy miket tud még azokkal nem vagyok tisztában, nem használom rá.

2014. ápr. 16. 17:23
 7/10 A kérdező kommentje:

sajnos csak a cheat engine-nel tudtam végül megcsinálni.

utána sokkal könnyebb pályák jönnek.

2014. ápr. 18. 10:01
 8/10 Virágh Attila ***** válasza:
lényeg hogy megvan
2014. ápr. 19. 12:32
 9/10 anonim válasza:
Hogy kell használni ezt a programot amit írtatok?
2014. máj. 5. 22:20
 10/10 anonim válasza:

Szia Attila!

nem értem ezt a pályát, hibát sejtek a háttérben. Már 2 hete próbálkozunk megcsinálni, de nem megy. Az a gyanúm, hogy a zselék véletlenszerűen helyezkednek el. Akárhányszor robbantgatok, mindig máshol vannak a zselék. Volt, hogy a halak alatti habcsókokat (?) két sorban is sikerült teljesen kilőnöm (középen is voltak zselék, nemcsak a szélén), és a végén kiírta, hogy szedjem le a zselét (ha a lenti sorban 2 zselé bújik, akkor azt írta volna, hogy 2 zselé maradt hátra. Nálam nem írta).

Nézegettem youtube videokat, ott viszont a zselé a fenti 3 rácson kívül a halak alatti habcsókok alatt volt a két szélén...

Khurvhára nem értem ezt a pályát... ha van valami ötleted, légyszi írd!

KÖszi!

2015. jan. 19. 12:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!