Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért "nem megfelelő" a...

Miért "nem megfelelő" a mérete a profil képemnek?

Figyelt kérdés

A Facebookra ha feltöltöm a képemet,amit profil képnek szánok akkor olyan mintha nagy lenne,tehát pl: feltöltöttem magamról egyet,de csak a fél arcom látszódott benne,sokkal inkább a szememtől felfelé, és utána néztem már,hogy mekkora legyen a kép méret stb... amit fel töltök,hogy jó legyen de mindig ugyan az van.

Ha rákattintok akkor nincs vele semmi gond,csak kis méretben mutatja így amikor az adatlapomon vagyok.

Esetleg valaki tudna rá valami gyógymódot??

Nagyon megköszönném!

2014. márc. 31. 14:32
 1/1 Virágh Attila ***** válasza:

mikor feltöltöd a profilképet, akkor ahogy tapasztaltad a teljes kép van a kicsinyített bal oldali részen is

úgy tudod beállítani pengére, hogy mikor feltolod a képet, mielőtt elmentenéd a változtatásokat, a kicsi képen az egér bal gombjának nyomva tartása mellett húzod a fotót balra, jobbra, fel-le, amíg az elképzelésednek megfelelő nem lesz, s utána mented el

vol2:

vagy ha már el van mente

rákattintasz az adatlapodra, majd ráhúzod az egeret a profilfotóra (még nem nyomsz semmit, csak rajta tartod), s fel fog ugrani egy olyan kis panel, hogy profilkép szerkesztése

rákattintasz bal klikkel

utána utolsó előtti, "előnézet szerkesztése"

kijön egy újabb ablak, s a kis fotót szintén tudod húzogatni ahogy neked tetszik

2014. ápr. 7. 18:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!