Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért jönnek folyton fel...

Miért jönnek folyton fel előugró ablakok a google chrome-ban, amikor le van tiltva az előugró ablak?

Figyelt kérdés

google chrome böngészőt használva, kb minden második kattintásra fel jön egy nem kért reklámablak új fülön. A felugró ablakok le vannak pedig tiltva a tartalombeállításoknál.

Mit csináljak vele?

Nagyon idegesítő, mert kb félpercenként feljön valami.

A gépen rendszeresen fut a wise registry cleaner, wise care 365, s folyamatosan figyel a microsoft security essentials is. Egy ideig az IE9 ugyanet csinálta, ezért azt letiltottam, mint windows összetevőt (az még akkor is bedobált ablakokat, amikor amúgy nem is azt használtam, hanem másik böngészőt, s mégcsak alapértelmezett sem volt, mégis az jött folyton be).

Egyedül a torch broswer működik normálisan (szerintem amúgyis az az egyik legjobb), de van egykét dolog, ami miatt a nagyon hasonló chrome-ot részesítem előnyben.

2014. márc. 31. 12:51
 1/2 anonim ***** válasza:
Ez a legkevésbé sem normális működés... Az Ms Security kissé "rózsavíz". Ad egy alap védelmet, de normál víruskereső nélkül elég sebezhető a géped. A sorozatos kéretlen reklámablak (amik normál böngészés közbe jönnek elő, pl google, stb..) minden bizonnyal kártevőre utalnak. Tegyél fel Avast free-t és egy teljes rendszerellenőrzést futtass. Kérni fogja a gép újraindítását, tehát rendszerbetöltés előtti vizsgálatot. Ezt hagyd neki, mert fontos!
2014. márc. 31. 13:06
 2/2 A kérdező kommentje:

köszi, végül máshogyan oldottam meg az ügyet.

nevezetten:

* google chrome uninstall

* google chrome install

minden a chromeban mentett jelszó törlôdött ugyan, de a proléma is megszûnt.

2014. ápr. 28. 00:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!