Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Facebook ismerős letíltás lehet?

Facebook ismerős letíltás lehet?

Figyelt kérdés
Nos,van 1 ismerősöm akivel eléggé sokat beszélgettem,megnéztem az adatlapját normális volt,utána elmentem a géptől fél órára,és mire visszaértem már a chaten nem találtam meg.Rákerestem az adatlapjára,behozta,de nem tudtam bejelölni,se az üzenet küldése gomb sem volt ott,de a profilképét mutatta + 1-2 főbb eseményt,mint pl.:borítókép változtatás.Megpróbáltam rámenni az ismerőseire,azokat meg nem hozta be,ugyanígy vagyok a képeivel,viszont a profilképére rá tudok menni és azt be is hozza.Megnéztem 1 másik profillal,azzal is ugyan az volt.Esetleg letíltott volna,de olyan lehetséges,hogy a Facebook IP cím alapján tíltott le?

2014. márc. 30. 22:39
 1/2 anonim ***** válasza:

Ha letiltott volna, akkor nem jelenítené meg az adatlapját.

Csak annyi történt, hogy törölt az ismerősei közül.

2014. márc. 30. 23:15
 2/2 A kérdező kommentje:
Értem,de akkor a "who deleted me on facebook" alkalmazásnak mutatnia kellene,hogy kitörölt,nem?
2014. márc. 31. 15:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!