Ha új netet vennék a szolgáltatómtól, jobb lenne?
tmnet.hu-tól rendelem a netet, Izsófalván lakom. Na szóval kicsit húzni kéne a netemen, mert ez a 800kb/s-es letöltés már kevés nekem.
Sajnos nem tudom hogy ez a sebesség melyik csomagba található, mivel ha egyel nagyobb csomagot veszek, akkor gondolom dupla ennyi lesz a sebesség, ami pont elég lenne.
Jó ez szép meg minden, csak tudod, a cégben van pár ismerősünk, aki ha úgy van tud segíteni, csak ebben kéne biztosnak lenni..
Mivel már egyszer voltam túrázni a hegyen, és láttam is a TM-net erősítő paraboláját, ami tőlünk kb 300m-re van, szóval van esély. Csak nem vagyok valami tudakolt a témában.
És hidd el, nem vagyunk a világvégén. 45km Miskolctól, 15k Kazincbarcika.. Nem sok.
Nem én írtam alá, hanem anyám.
Igen igaz, hogy végig E/1 birtokosban beszéltem, de meg volt rá az okom, mivel az én zsebpénzemből fizetik most is a netet, és már összegyűlt annyi hogy valamennyire jobb kellene.
A személyes dolgoktól eltekintve, bár megtehetném, de nem tehetem.
Már múltkor felemlítettem neki ezt a témát, azt mondta ez épp elég, majd idővel lesz jobb, később mikor megint említeni akartam neki nem akart róla beszélni, szerintem most se fog.
Az előbb még nem akart beszélni róla, akkor hogy is van ez?
Mindegy, legyünk konstruktívak:
Dupla annyi nem lesz. Nézd meg a szolgáltató oldalán, hogy milyen csomagok vannak! Sőt! Ha tudod, hogy mennyit fizettek havonta, akkor tudod melyik csomagban vagytok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!