Windows 7 Ujratelepites utan nincs internetem?!
Figyelt kérdés
A laptopom nem csatlakozik a wifihez (tablet, telefon igen)
Most telepítettem újra, de telepítés alatt sem volt net. Az eszköz hozzáadás varázsló nem találja. Help pls
2014. márc. 29. 16:16
11/15 anonim válasza:
12/15 Tengor válasza:
Ha ennyire önállótlan vagy, miért te telepíted és miért nem kéred egy szakértő segítéségét? Már legalább 2 órája lenne neted kényelmesen, helyette még mindig itt szenvedsz.
13/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm, ezekkel mar probalkoztam. A halozati kartya illesztesehez jo volt, ket !jel eltunt, az egyeb eszkozok alatt van meg a pci-eszkoz sarga haromszoggel.
Kulfoldon vagyok, rossz telepito lemezzel es kabel nelkul, nincs szakember akit felhivjak h jojjon segiteni. Eddig sosem volt problemam telepitessel mert a masik cd+ kabel magától telepitett mindent, ezert szenvedek itt
2014. márc. 29. 19:43
14/15 anonim válasza:
PCI eszközzel ne foglalkozz ha egyébként a wifi jó. Kapcsold be a wifi-t, van valahol egy gombja, majd próbálj csatlakozni.
15/15 A kérdező kommentje:
Működik!! Köszi szépen a segítséget.
2014. márc. 29. 20:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!