Hogyan tudom beállítani facebookon, hogy a születésnapomon ne tudjanak a falamra írni?
Figyelt kérdés
Egyszerűen idegesítene, ha olyan írnának, akiket alig ismerek.
Aki tudja, hogy pontosan mikor van, az úgyis fog írni üzenetben.
A kérdés adott, tehát felőlem kiírhatja, hogy aznap van a szülinapom, de van rá lehetőség, hogy csak levelet tudnak nekem küldeni?
2014. márc. 27. 16:49
1/3 anonim válasza:
Eszedbe jut, hogy nemsoká szülinapod, és a biztosnági beállítások közt a láthatóságát "csak én"-re állítod. A szülinapodat követő nap reggelén pedig zúgó fejjel visszarakod nyilvánosra vagy ismerősösre.
2/3 A kérdező kommentje:
Zúgó fejjel:)
Ha "csak én"-re szabályoztam, akkor nem jelzi majd az ismerőseimnek a születésnapomat?
2014. márc. 27. 16:58
3/3 anonim válasza:
Amíg "csak én", addig nem is értesít senkit, hacsak téged nem, de téged meg minek? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!