Melyik weboldalon lehet CS 1.6 szervereket ingyen rekámozni?
Figyelt kérdés
Van egy HLDS szerverem,megadtam néhány játékosnak az IP-t,de már ők sem csatlakoznak a szerverhez.(Aki kérné az IP-t megadom üzenetben).2014. márc. 25. 17:05
1/5 anonim válasza:
Legegyszerűbb a másik szervereken reklámozod chatben. Vagy neved helyett ebírod az IP címet... De ott a Facebook is.
2/5 A kérdező kommentje:
Már próbáltam,de reklám miat 2 nap ban-t kaptam.Próbáltam a nevembe írni az IP-t,nem működött az sem.
2014. márc. 26. 19:59
3/5 A kérdező kommentje:
A Facebook ismerőseim meg nem nagyon cs-znek.
2014. márc. 26. 20:01
4/5 anonim válasza:
de vannak counter strike csoportok facebookon... nem az ismerőseidnek kell reklámozni hanem akik játszanak is vele... Amúgy meg az lehet hogy bannt kapsz érte de megéri.. van csomó szerver... nem mindegyiken bannolnak ki
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,a Counter-Strike csoportot megpróbálom.
2014. márc. 27. 15:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!