Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mi történne ha nem lenne egy...

Mi történne ha nem lenne egy napig internet?

Figyelt kérdés
Azontúl, hogy néhány ember öngyilkos lenne, mert nem facebookozhat, milyen valódi problémák lennének?
2014. márc. 24. 14:22
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
9 hónap múlva megtudnád:)
2014. márc. 24. 14:55
 2/10 anonim ***** válasza:
2000 előtt is megvoltunk nélküle :-)
2014. márc. 24. 15:06
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Az emberek, olyan undorító, erkölcstelen és elfogadhatatlan dolgokra fordítanák a szabadidejüket mint a sétálás vagy a személyes találkozó, de még az is lehet, hogy elmennének kávézni vagy teázni. FERTŐ!
2014. ápr. 1. 03:23
 4/10 anonim ***** válasza:
NEM vagyok közgazdász de szerintem ujabb válság törne ki mert nem működnének az ebankok. Óriási lenne a bűnözés mert nem jut el a hír időben a megfelelő helyre.
2014. ápr. 1. 08:52
 5/10 csacsi2 ***** válasza:

újraindítanák.

[link]

Nem tudnám meg ,hogy késik a vonat... Nagyobb szerepet kapna a nyomtatott média és ennek következménye hogy beindulna a csepeli papírgyár :D

röviden semmi nélkülözhetetlen dolog nem történne számomra, de a tőzsde sok mindent befolyásol...

2014. ápr. 1. 09:05
 6/10 Peti1987 ***** válasza:
Kidobnám a laptopot meg a tabot mivel hasztalanná válnának. :D
2014. ápr. 1. 09:10
 7/10 anonim ***** válasza:
a hvg-s cikkre reagálva: én azért nem nevezném az internet összeomlásának ha a névszerver leállna.. max csak azok maradnának akik ismerik az oldalak ip címeit :D de ettől még maga az internet nem állna le! (vagy félreértettem valamit?)
2014. ápr. 1. 09:12
 8/10 anonim ***** válasza:
mondjuk egy dolgot kihagytam a számításból: ha egy iphez, több domain név társul... az már lehet problémásabb
2014. ápr. 1. 09:15
 9/10 anonim ***** válasza:
Lehet letolnám a füvet az udvaron. Nem azt, a másikat.
2014. ápr. 1. 14:34
 10/10 anonim ***** válasza:
De ettől nem kell félni. Amíg van áram addig van internet.
2014. ápr. 1. 17:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!