Mi történne ha nem lenne egy napig internet?
Figyelt kérdés
Azontúl, hogy néhány ember öngyilkos lenne, mert nem facebookozhat, milyen valódi problémák lennének?2014. márc. 24. 14:22
2/10 anonim válasza:
2000 előtt is megvoltunk nélküle :-)
3/10 anonim válasza:
Az emberek, olyan undorító, erkölcstelen és elfogadhatatlan dolgokra fordítanák a szabadidejüket mint a sétálás vagy a személyes találkozó, de még az is lehet, hogy elmennének kávézni vagy teázni. FERTŐ!
4/10 anonim válasza:
NEM vagyok közgazdász de szerintem ujabb válság törne ki mert nem működnének az ebankok. Óriási lenne a bűnözés mert nem jut el a hír időben a megfelelő helyre.
5/10 csacsi2 válasza:
újraindítanák.
Nem tudnám meg ,hogy késik a vonat... Nagyobb szerepet kapna a nyomtatott média és ennek következménye hogy beindulna a csepeli papírgyár :D
röviden semmi nélkülözhetetlen dolog nem történne számomra, de a tőzsde sok mindent befolyásol...
6/10 Peti1987 válasza:
Kidobnám a laptopot meg a tabot mivel hasztalanná válnának. :D
7/10 anonim válasza:
a hvg-s cikkre reagálva: én azért nem nevezném az internet összeomlásának ha a névszerver leállna.. max csak azok maradnának akik ismerik az oldalak ip címeit :D de ettől még maga az internet nem állna le! (vagy félreértettem valamit?)
8/10 anonim válasza:
mondjuk egy dolgot kihagytam a számításból: ha egy iphez, több domain név társul... az már lehet problémásabb
9/10 anonim válasza:
Lehet letolnám a füvet az udvaron. Nem azt, a másikat.
10/10 anonim válasza:
De ettől nem kell félni. Amíg van áram addig van internet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!