Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Naponta 4-5 órát játszok...

Naponta 4-5 órát játszok mobilon. Szerintetek mennyi az az idő ami még nem káros?

Figyelt kérdés

2014. márc. 22. 21:25
 1/5 anonim ***** válasza:

Mármint a szemeidre?

Nos.

Mivel egy kicsi képernyőt bámulsz, és úgy 40 centire tartod magadtól, és kevesebbszer pislogsz, és fényforrást nézel folyamatosan, gondolom max fényerőn, nos.... nem tudom.

Talán 2-3 óra még okés.

Én néha gép előtt vagy 6-7 órát is eltöltök, a végére rendszeresen kiszárad a szemem, ami elég rossz dolog.... szóval azt mondom, hogy 3 óra még okés, de a 6 már nagyon nem.

2014. márc. 22. 21:31
 2/5 anonim válasza:

Milyen károsodásra gondolsz?

1) idegredszeri

2) szem-

3) személyiség-, mentális, pszichikai

4) elvesztegeted az értékes szabadidőd?

5) egyéb

Mire gondolsz?

2014. ápr. 20. 16:12
 3/5 A kérdező kommentje:
12 éves vagyok még csak és folyton azt hallom, hogy ennyi már káros. De hogy mire azt nem mondják...
2014. ápr. 21. 22:49
 4/5 anonim ***** válasza:

Szemedre pl, mert kisüti, elfárad, kiszárad, ami szar érzés és egészségtelen, idővel látásromláshoz vezet.

Rohadtmód egészségtelen még mondjuk hat órát egy helyben ülni, ha ezt rendszeresen teszed. Igen, az iskolában is, de arra van a szünet, hogy ne ülve kockulj, hanem felállj és mozogj.

Illetve minden játék nagyjából addiktív, bár számomra a programozás mindennél addiktívabb idáig. Erről meg ennyit, a többit te döntöd el.

2014. máj. 15. 21:39
 5/5 anonim ***** válasza:
Ez a 4-5 óra már biztos, hogy káros. Nem csak fiziológiás kihatásai lesznek a jövőben, de pszihések is. Azaz, már vannak.
2016. jan. 7. 21:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!