Elveszett gmaill jelszó?
A következő a problémám, adott egy gmail cím, amihez sajnos nem adtam sem másodlagos email címet sem telefonszámot.
Nos, tegnap egy formázás során odaveszett az egész böngészőm, minden tárolt jelszóval...a jelszót pedig sajnos nem tudom mivel egy 20 karakteres random (WPA2) jelszó volt...
Már jeleztem a gmail felé a dolgot (pár adatot meg kellett adnom) de félek hogy nem fogják visszaadni a címem, és elég fontos dolgok vannak rajta.
Van valakinek valami ötlete mit érdemes, vagy lehet még tenni az ügy érdekében hogy minél előbb visszakapjam?
Köszönöm
u.i. és nem más címét akarom feltörni, szóval az efféle vádaskodásokkal kérlek kerüljetek.
még egy lehetőséged maradt..., ha a gyorsformázást választottad!
(halvány reménysugárként)
és még nem írtál a formázott meghajtóra..., akkor komolyabb, fizetős adatmentő alkalmazásokkal, visszahozható a formázott meghajtó tartalma.
A legjobb adatmentő és visszaállító szoftverek
EASEUS Data Recovery Free
stb...
GetDataBack, GoodSync Enterprise, EasyRecovery, PandoraRecovery, Restoration, Smart Recovery, SysTools HDD Data Recovery, Recuva, Undelete Plus....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!