League of Legends? Olyanok segítségét kérném akik elég mélyen benne vannak a játékban.
Sziasztok.
Tisztázzuk rögtön az elején, hogy lány vagyok, ki nem állhatom a játékot, igazából fogalmam sincs róla úgyhogy ne savazzatok szét...
Barátom viszont állandóan ezt játsza, ill. a meccseken lóg a neten 0-24-ben. Imádja..
Most lesz a születésnapja és szeretnék venni áprilisra a kölni bajnokságra 2 jegyet nekünk, de halvány lila gőzöm sincs róla melyiket.
Itt van megadva, hogy mikor ki játszik kivel stb stb..
A probléma az, hogy azt sem tudom ki kicsoda.
Amit tudok, hogy a kedvenc csapata a Gambit(?!) a másik csapatban amit szintén nagyon szeret Xpeke(?!) játszik.
Lehet, hogy a Gambitban játszik Xpeke?? :D
Illetve van még egy csapat F betűvel kezdődő csapat akikért szintén odavan.
Na most a kérdés a következő: Tudtok nekem ez alapján tanácsot adni, hogy mikorra is vegyem azt a jegyet? :D
Köszönöm előre is, és bocs ha ez így zavaros vagy esetleg értelmetlen, de ennyit tudtam kihozni magamból :D
Köszönöm :)
A szállásal nem lesz gond, Kölnben lakunk :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!