Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » League of Legends? Olyanok...

League of Legends? Olyanok segítségét kérném akik elég mélyen benne vannak a játékban.

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Tisztázzuk rögtön az elején, hogy lány vagyok, ki nem állhatom a játékot, igazából fogalmam sincs róla úgyhogy ne savazzatok szét...

Barátom viszont állandóan ezt játsza, ill. a meccseken lóg a neten 0-24-ben. Imádja..

Most lesz a születésnapja és szeretnék venni áprilisra a kölni bajnokságra 2 jegyet nekünk, de halvány lila gőzöm sincs róla melyiket.

[link]

Itt van megadva, hogy mikor ki játszik kivel stb stb..

A probléma az, hogy azt sem tudom ki kicsoda.

Amit tudok, hogy a kedvenc csapata a Gambit(?!) a másik csapatban amit szintén nagyon szeret Xpeke(?!) játszik.

Lehet, hogy a Gambitban játszik Xpeke?? :D

Illetve van még egy csapat F betűvel kezdődő csapat akikért szintén odavan.

Na most a kérdés a következő: Tudtok nekem ez alapján tanácsot adni, hogy mikorra is vegyem azt a jegyet? :D

Köszönöm előre is, és bocs ha ez így zavaros vagy esetleg értelmetlen, de ennyit tudtam kihozni magamból :D

2014. márc. 19. 23:18
 1/8 A kérdező kommentje:
Megvan! A másik csapat neve Fanatic.
2014. márc. 19. 23:21
 2/8 anonim ***** válasza:
52%
Rákerestem, xPeke a Fnatic-ban (FNC feltételezem) játszik, a GMB meg gondolom a Gambit. Feltételezem, hogy az F betűs a Fnatic. Április másodikán lesz GMB vs FNC én arra tippelnék vagy április elsején két GMB meg egy FNC (egymástól függetlenül).
2014. márc. 19. 23:25
 3/8 anonim ***** válasza:
52%
Amúgy jó fej vagy, hogy ilyennel kedveskedsz neki, pláne ha utálod és végig fogod unni :)
2014. márc. 19. 23:26
 4/8 anonim ***** válasza:
Egyébként ha nem akarod elaprózni nézz valami szállást, mivel a neki (valószínűleg) két legszimpatikusabb nap az egymás után van, és akkor mehet mindkettő.
2014. márc. 19. 23:28
 5/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm :)

A szállásal nem lesz gond, Kölnben lakunk :)

2014. márc. 19. 23:29
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Gambit és Fanatic a két legerősebb (vagy legalábbis legnagyobb hírnevű) csapat Európában. Kb olyanok, mint a fociban Milan és Barcelona :D Xpeke pedig az egyik leghíresebb játékos, volt egy epic befejezése kassadinnal, amikor körbeugrálta és ütögette az enemy nexust. Az a jelenet azóta klasszikus lett :D
2014. márc. 21. 18:52
 7/8 A kérdező kommentje:
Enemy Nexus az a lila vár amit a végén le kell ütni? :D
2014. márc. 26. 16:18
 8/8 anonim ***** válasza:
Vagy kék, mindkét csapatnak van értelemszerűen.
2014. márc. 26. 16:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!