Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogyan kell internetről...

Hogyan kell internetről oldalt kinyomtatni hogy ne hagyja le a felét?

Figyelt kérdés
Az a problémám ha internetről akarok kinyomtatni egy oldalt pl a felvi.hu-n jelenleg,és állóban akkor a szöveg nem fér ki a lapra lehagyja a végét.Csak fekvő formátumban tudom kinyomtatni.Mitől lehet ez?Nem minden oldalt nyomtat ki így de a legtöbbet igen.Mit kell beállítani és hol?Én már mindent néztem nincs ötletem.Rámegyek a nyomtatható verzióra előjön egy ablakban szépen,majd ha rámegyek a nyomtatási képre és állóban van,akkor a jobb oldalon nem teszi rá a lapra lehagyja azt az oldalt.Remélem érthető voltam.Mit csináljak?
2009. dec. 15. 23:15
 1/4 anonim ***** válasza:

Ez oldal- és böngészőfüggő dolog. Tehetsz egy próbát, hogy ha mondjuk Explorert használsz, akkor megpróbálod kinyomtatni Firefoxból, vagy fordítva. Hátha sikerül. Amúgy webről nyomtatni macerás, a böngészőtől és a beágyazott stíluslapoktól (CSS) is függ, hogy sikerül-e.

Én ha weboldalról nyomtatni kell, be szoktam illeszteni a szöveget Wordbe (vagy valami más szövegszerkesztőbe), és onnan kinyomtatom. Igaz, ez nem két kattintás, de nem egy ördöngősség, és így még nyomtatás előtt át is formázhatom, hogy mondjuk megfelelő betűméretű legyen.

2009. dec. 16. 01:36
 2/4 anonim ***** válasza:
Milyen böngésződ van?
2009. dec. 16. 09:52
 3/4 A kérdező kommentje:
Explorer van de majd kipróbálom amit tanácsoltál.Köszi a segítséget!
2009. dec. 16. 10:53
 4/4 anonim ***** válasza:

tölts le, és telepítsd a PDFCreator progit.

[link]

Telepítés után az I.Explorer Toolbar-on megjelenik a gombja.

A gombra kattintva, (Create a PDF of this web page) az éppen megnyitott, teljes weboldalt tudod elmenteni, azonnal nyomtatható, PDF fájlba.

(egyszerűbb, mint word-be másolni és onnan nyomtatni, sőt vannak weblapok amelyek ezt nem is engedik, letiltott opció a másolás)

2009. dec. 16. 14:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!