Hogy tudok új gmail-es címet csinálni, mindig a régi jön be, amit már gyakorlatilag kiiktattam. Mire kell klikkelne? Órák óta próbálkozom, de nem tudom megoldani.
Figyelt kérdés
Új gmail-es cím2014. márc. 17. 19:23
1/5 anonim válasza:
Ccleneár letöltöd futtatod és máris jó
2/5 anonim válasza:
Megjegyeztetted a jelszót a böngészővel a régihez? Töröld ki belőle, meg a cookie-kat is.
3/5 A kérdező kommentje:
CCleanert már végig futattam :(
Jelszó kitörölve, mégis az jön be :(
2014. márc. 17. 19:38
4/5 anonim válasza:
Gondolom Chrome böngészőt használsz, ennek a mappa tartalmát töröld win7-en:
C:\Felhasználók\"neved"\AppData\Local\Google\Chrome\User Data\Default
(előtte rejtett fájlok megjelenítése)
5/5 anonim válasza:
Remélem jól értettem a kérdést, te egy új fiókot akarsz létrehozni.
Amúgy ha be vagy jelentkezve a gmail- be akkor ha a nevedre kattintasz, van olyan lehetőség, hogy fiók hozzáadása. Erre kattintva előjön egy újabb bejelentkezési ablak, és ez alatt megtalálható a hozzon létre egy új fiókot opció. / a linken ez van/ Csak remélem, hogy így gondolod, ha igen, sok sikert. Üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!