Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » A waplog.com profilt hogy...

A waplog.com profilt hogy lehet törölni?

Figyelt kérdés
Már mindent megpróbáltam csináltam egy másik profilt és jelentetem a másikat de semmi egyszerüen undorító hogy vannak ilyen önző oldalak mint waplog vagy chatfoto.hu amin szinte lehetetlen nem akarnak elengedni és valami irdatlan mennyiségű reklámokal bombáznak végső elkeseredségemben irtam egy kérdést hátha valaki tudna erre a választ adni vagy ha nem szerintetek mit csináljak?

2014. márc. 16. 23:18
 1/6 anonim válasza:
ezt én is szeretném tudni! Facebook-kal jelentkeztem be, és nem enged ki a rendszerből. Kéri a jelszót, beírom, és hibásnak írja! Mocskos rendszer!
2014. dec. 21. 13:38
 2/6 Fehertigris válasza:

Facebook vagy Gmail fiókkal regisztráltaknak nem ugyanaz a jelszó mint a fiók belépésnél szóval ilyenkor....Jelszó-emlékeztető:

Ahova belépéskor írnátok a felhasználó neveteket ott van egy kérdőjel na arra katt!

Bejön a kis ablak ahova beírjátok az e-mail címet amivel a rendszer beregizett titeket!

Ha megérkezett az email most már legalább tudjuk a jelszót!:) ilyesmi → Jelszó: 42466344

Jöhet a TÖRLÉS:

[link]

Itt rányomsz a profil törlése gombra eztán kapsz egy emailt!

Az e-mailben szintén katt a profil törlése gombra!(nehogy egyszerű legyen:))

Visszadob az oldalra és kéri a jelszót amit már biztos tudunk és beírjuk: D

Nah most ismét de már utoljára katt a profil törlésére!

Ennyi:)

Próbáltam nem spórolni a betűkkel szóval remélem mindenkinek tiszta:)

...de azért sajnálatos, hogy milyen emberekkel vannak már tele ezek az oldalak és inkább menekülünk egy idő után mint ismerkedünk :S

2015. ápr. 11. 17:27
 3/6 anonim válasza:
Köszönöm, köszönöm és köszönöm! :D
2015. jún. 29. 21:13
 4/6 anonim válasza:
Köszönöm a hasznos tanácsot. Én is facebook fiókkal jelentkeztem be, és az útmutató alapján tudtam csak boldogulni. köszönöm!
2015. júl. 5. 20:01
 5/6 anonim válasza:
Ez csak deaktiválás,akármit is írnak.Ha utána (törlés után) megpróbál az ember újra belépni,hát ugyanúgy visszajön minden,mint törlés előtt.Barátok,üzenetek.stb.
2015. aug. 9. 19:17
 6/6 anonim válasza:
4-es voltam. Én kipróbáltam törlés után és nem tudtam belépni.
2015. aug. 9. 20:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!