Nem tudna e valaki linkelni egy Ethernet vezérlő driver linket?
Figyelt kérdés
Újra telepítettem a gépet, de nincs telepítve Ethernet-driver. Másik gépről írok, tudnék letölteni. Nem találtam eddig egy normálisat se, telepítem, de nem történik semmi. Adatlapom Sis pci ide, ehhez is letöltöttem, de az sem működött.2014. márc. 16. 10:32
11/11 Tengor válasza:
A konkrét válasz a kérdésedre: "nem, nem tud senki, mert annyira nem értesz hozzá, hogy valamilyen támponttal szolgálj."
Hidd el! Nem szégyen ha nem értesz a számítógépekhez, és nem azért mondom, hogy vidd szakihoz, mert nekem abból bármi hasznom származik. Mindösszesen az eddigi tapasztalatok alapján lényegesen hamarabb lesz működő és biztonságos géped, ha egy szakira bízod, mint tudatnaul barkácsolgatsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!