Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » MSN-en be lehet állítani, h....

MSN-en be lehet állítani, h. elfoglalt legyek akkor is, ha nem vagyok bejelentkezve?

Figyelt kérdés

Unokatesóm egész nap elfoglalt állapotban van, holott tudom, hogy ma volt dolgozni, most meg már biztosan alszik.

Lehet ilyet beállítani, hogy elérhető, de elfoglalt, vagy csak az történhetett, hogy be van kapcsolva a gép éjjel-nappal és bejelentkezve maradt? ( bár ez elég elképzelhetetlen, mivel ismerem őket)

2009. dec. 15. 01:31
 1/6 anonim ***** válasza:
Be van jelentkezve csak nem ír vissza.
2009. dec. 15. 01:54
 2/6 anonim ***** válasza:

Nem rólam van szó? :)

Nekem is mindig "Elfoglalt"-ban van az MSN, az otthoni gépem folyton be van kapcsolva. Munkahelyről meg bejelentkezek mégegyszer, de ott pláne marad az elfoglalt.

2009. dec. 15. 08:22
 3/6 anonim ***** válasza:
Én is így csinálom! Több mint egy éve nem volt kikapcsolva a gépem! Msn-en pedig mindig elfoglalt vagyok
2009. dec. 15. 09:45
 4/6 anonim válasza:

12-15 09:45:

Nem árt az a gép tápjának, ha nem kapcsolod ki?

2009. dec. 18. 17:27
 5/6 anonim ***** válasza:
Nem árt! Semmi baja! Sokan így csinálják gondolj csak bele a szerver gépek hány éve múködnek pl ez az oldal is egy állandóan működő gépről megy! Persze az én tápom jóval gyengébb
2009. dec. 22. 12:24
 6/6 anonim válasza:
Jaj, köszi... buta voltam :)
2009. dec. 22. 16:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!