Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Lehetséges, hogy a Steam-es...

Lehetséges, hogy a Steam-es játék telepítésekor leszívták az internet adatmennyiségemet?

Figyelt kérdés

Gyári pc-játékot telepítettem, kellett hozzá egy Steam regisztráció, meg is csináltam, azután elkezdte telepíteni a CD-ről a programot. Kettő lemezes, cseréltem is, mikor arra kért a program és a második lemez berakása után nem sokkal jött egy üzenet a Tmobil stick-re, hogy adatforgalmam 0 kb, következő forduló nap, blablabla.....

Reggel még közel 5 giga volt rajta, a játék 4.6 giga és nagyon úgy tűnik, a Steam oldaláról kezdte el letölteni! De miért???? Egyáltalán lehetségez ez?

2014. márc. 13. 13:44
 1/7 Tengor ***** válasza:
Persze. A DVD-kre elég nehéz a frissítéseket feltenni, így telepítéskor a netről szedi le azokat.
2014. márc. 13. 13:47
 2/7 A kérdező kommentje:
Miféle frissítéseket? S miért nem lehet választani, akarom-e, vagy sem? S De miféle frissítés az, ami 5 gigányi?!
2014. márc. 13. 13:51
 3/7 Tengor ***** válasza:

Mivel nem írtad le milyen játékról van szó, nehéz lesz megmondani, hogy milyen frissítéseket szedett le.

Elég nehezen hiszem el, hogy nem kérdezett rá a telepítő, hogy akarod-e telepíteni.

2014. márc. 13. 13:54
 4/7 A kérdező kommentje:

Én sem akartam elhinni, de megtörtént. régebben már használtam ezt a szoftvert, akkor nem volt vele gond, nem értem, mi történhetett ?

Alien vs Predator...egyébiránt

2014. márc. 13. 13:59
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is vannak CD-s játékaim, és miután feltelepítem őket CD-ről, utána még Steamről rengeteg frissítést tölt le hozzájuk automatikusan. Persze "ki lehet X-elni", de szerintem akkor el sem indulna már.

Viszont ez az 5 giga tényleg gyanús. Nem tudom, mennyire gyors a neted, de azért egy átlagos ADSL kapcsolaton se pár perc 5 gigányi adatot lehúzni, egy telepítés pedig nem szokott órákig tartani.

2014. márc. 13. 14:29
 6/7 A kérdező kommentje:
Igen, nekem is furcsa ez az egész! Kábé 15 perc telepítés után eltűnt az összes keret a netemről :-P De ennyi idő alatt biztos nem tudott közel 5 gigányi adat letöltődniT T-mobilos stick egyébként......relytély az egész! Köszönöm a válaszokat!
2014. márc. 15. 23:17
 7/7 A kérdező kommentje:
....Telekom, nem T-mobile :-P
2014. márc. 15. 23:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!