Lehetséges, hogy a Steam-es játék telepítésekor leszívták az internet adatmennyiségemet?
Gyári pc-játékot telepítettem, kellett hozzá egy Steam regisztráció, meg is csináltam, azután elkezdte telepíteni a CD-ről a programot. Kettő lemezes, cseréltem is, mikor arra kért a program és a második lemez berakása után nem sokkal jött egy üzenet a Tmobil stick-re, hogy adatforgalmam 0 kb, következő forduló nap, blablabla.....
Reggel még közel 5 giga volt rajta, a játék 4.6 giga és nagyon úgy tűnik, a Steam oldaláról kezdte el letölteni! De miért???? Egyáltalán lehetségez ez?
Mivel nem írtad le milyen játékról van szó, nehéz lesz megmondani, hogy milyen frissítéseket szedett le.
Elég nehezen hiszem el, hogy nem kérdezett rá a telepítő, hogy akarod-e telepíteni.
Én sem akartam elhinni, de megtörtént. régebben már használtam ezt a szoftvert, akkor nem volt vele gond, nem értem, mi történhetett ?
Alien vs Predator...egyébiránt
Nekem is vannak CD-s játékaim, és miután feltelepítem őket CD-ről, utána még Steamről rengeteg frissítést tölt le hozzájuk automatikusan. Persze "ki lehet X-elni", de szerintem akkor el sem indulna már.
Viszont ez az 5 giga tényleg gyanús. Nem tudom, mennyire gyors a neted, de azért egy átlagos ADSL kapcsolaton se pár perc 5 gigányi adatot lehúzni, egy telepítés pedig nem szokott órákig tartani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!