Nem unalmas már a facebook-on mindig motiválós képeket belinkelni?
Mindenkinél ezeket látom. A bizalmat a tettek és a gesztusok alkotják... Barátok nélkül nincs élet, becsüld, tiszteld, szeresd őket...
Minden ember az életünkben vagy egy teszt, vagy egy ajándék... És a többi.
Mondjuk, ezeket a motiválós írásokat szerintem mindenki tudja a világon és a facebook-on is.
Akkor ezek szerint nem csak én unom, hogy ismerőseim fele önmagára egyáltalán nem jellemző közhelyeket linkel be.
Érdekes, hogy ezek általában sokkal több like -ot kapnak, mint egy értelmes cikk vagy tartalom megosztása.
Ebből is látszik hogy a sok birka ennél a 2-3 mondatnál többet képtelen elolvasni. :D
Hát...de unalmasak...sőt az egész facebook unalmas...és kiakasztó! Szerintem egy nagy képmutatás az egész portál, amibe kb. tömegesen bele esnek, olyanok is esetleg, akik egyébként nem lennének képmutatók.
Én úgy meguntam, sőt utáltam..., h töröltem az adataimat, átírtam kamunévre a nevemet, és töröltem a fiókomat is! Az ismik, akik meg akarnak eltudnak másképp is érni, ha úgy akarnak tenni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!