Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Paypal név és csatolt bankkárt...

Paypal név és csatolt bankkártya név eltérhet-e?

Figyelt kérdés
Tehát nekem nincs bankkártyám még. Paypal fiókom van a saját nevemen, a párom kártyáját szeretném hozzácsatolni. Egy régebbi kérdésre ami tulajdonképpen ugyan ez volt, válaszolták hogy lehetséges, azt nem írták le hogyan. Ha csatolni akarok, a keresztnevet szabadon változtathatom, de a vezetéknevet nem. Ilyenkor kinek kell feltölteni majd igazolásként az arcképes igazolványt, lakcímk.-t ? Nekem vagy neki? Valakinek van ilyen módszerrel? Ha igen hogy oldotta meg?

2014. márc. 10. 19:54
 1/1 anonim ***** válasza:

Nem lehet. A Paypalban pont az a biztonsagos, hogy csakis te hasznalhatod, a te adataiddal.

En anyukamnak hoztam letre Paypalt, es anyu bankkartyajat adtam hozza, de mikor hozzarendeltem a bankszamlat, a Paypal eszrevette, hogy a bankszamla apu neven van, anyunak csak tarskartyaja van, amivel hozzafer apu szamlajahoz. (pedig a nev egyezik, pl. Toth Istvan/Toth Istvanne... a Paypal megse engedte a csatolast.)

Toroltem anyu regisztraciojat es letrehoztam egyet apunak, apu kartya adataival es persze anyu hasznalja, mert apu nem ert a technikahoz, de a nev/cim/bankszamla/bankkartya apu neven van.

Gondoloj bele, ha lehetne, akkor visszaelhetne barki barkinek a penzevel. Oke, ertem en, hogy a parod beleegyezik, de ezt a Paypal nem tudja ellenorizni, ezert egyszeruen kiszurik, hogy "bela" a Paypaljahoz soha ne tudja "pista" kartyajat hasznalni!

2014. márc. 11. 21:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!