Ilyen lett a Facebookom. Mit csináljak? Hogy állítsam vissza? (kép)
Nem lehet visszaállítani, amikor minden profilt átváltanak automatikusan akkor a régi profilnézet megszűnik így nincs mire váltani.
Egyik oldal sem engedi hogy visszafelé haladjanak a felhasználók, a felhasználói szabályzatban pedig benne van hogy a további használattal automatikusan elfogadod az újítást, vagy törölheted magad.
Jajj pont most írtam ki kérdést, mert nem láttam a tiédet, nekem is ugyanez a bajom :(
Úúútálat ez az új kinézet :(
Ha emlékeztek, mindig ezt csinálják. Amint egy új frissítés bejön inkább a neten panaszkodnak ahelyett hogy 5 percet rászánnának és megnéznék mi új és esetleg mitől több vagy jobb.
Az esetek többségében aztán kiderül hogy nem is rossz, csak a kényelmi zónából lusták kilépni az emberek és rávenni magukat hogy nyissanak az újdonság felé.
Amikor bejött az idővonal akkor is heteken keresztül jöttek a kérdések a visszaállításról, ma már még sincs egy panasz sem és valószínűleg többen mondják hogy jobb az idővonallal mint nélküle volt.
Tedd fel ezt a bővitményt...válaszd ki alól hogy milyen böngészőt használsz..lépj ki,majd be a facebook.odba,és már régi kinézete is van :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!