Facebook hírfolyamban megjelenhet olyan cég/személy/egyéb bejegyzése, akit sohasem lájkoltam és meg sem néztem még az oldalát?
Figyelt kérdés
Illetve magam azt válaszolnám, hogy igen, hisz megjelennek nálam újabban ilyenek.
Inkább az a kérdés, hogy miért? És hogyan?
Tényleg olyan felhasználók ezek, akiket nem ismerek, sosem lájkoltam, nem néztem meg se...
???
2014. márc. 9. 22:58
1/4 anonim válasza:
Fizetnek azért a facebooknak hogy ajánlott oldalként megjelenjenek a hírfolyamban.
2/4 anonim válasza:
Igen, így van. Ezek fizetett reklámok.
3/4 A kérdező kommentje:
És ha adott bejegyzésnél bejelölöm, hogy nem követem a híreit, akkor az elmarad a jövőben, vagy tök felesleges ezzel vacakolni, úgyis megjelenik?
Egyébként azt hittem valami vírus, vagy valaki nevemben belépve jelölgette meg ezeket.
2014. márc. 9. 23:26
4/4 anonim válasza:
Jelezheted a FB-nak hogy téged ez a téma/hirdető nem érdekel, akkor elvileg nem fogja kidobni újra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!