Miért nem tudok belépni a messengerbe?
a modemmel semmi baj , az egyik ismerősömnek is ez a gondja és sok mindenkinél hallottam már ezt a problémát
de sajnos azt nem tudom meg mondani hogy mi tévő légy
"Mert hüje kis köcsög vagy..egyértelmű nem?"
te meg egy barom fassz.opó ge.ci
ha a modemnek semi baja akor a dátum idöt álicsd be hejesen a gépeden és be enged nekem mikor bekötöték a netet
kb 3 honapig nem tutam miért nem enged msn be belépni...akor egy forumon olvastam hogy idö dátumnak pontosan be kell legyen álitva és sikerült!!
Hejjesen irnya tunni köll ...
Egyébként az a gond, hogy nagyon komoly támadás (vírus) folyik a MSN ellen, ha nem enged be, akkor kiváló a vírusok elleni védelem a gépeden. Nézd meg a többi kérdést, nagyon sokan kaptak vírust, van, aki reggel viszi szervizbe a gépét. Egyébként nálam az ESET Smart Security tiltotta le ezt a kapcsolatot.
Köszi a válaszokat...egy választ nem tudom,hogy mekkora f'sz paraszt írta...!
Hát az megeshet,hogy a túl erős vírusvédelem miatt van.Vipre antivirust használok és Outpost Firewall Pro 2009-et.=) Nekem ezek nagyon megfelelnek:D.Szerintem próbáljátok ki.Elég erős programok,de megéri:),mióta ezeket a programokat használom nem kellett újratelepítenem a rendszert.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!