Miért nem jó most a vezeték nélkül hálózat a laptopon?
Nem lehet, hogy kódolást tettek rá?
A Tiedhez: 1. UTP dugót PC-ből ki, laptopba be, ennyi.
2. Veszel még egy hálókártyát PC-be bedugod és egy crosslink UTP kábellel összekötöd a laptoppal.
3. veszel egy PCI WiFis kártyát, belenyomod a gépbe, megosztod a netet, aztán hajrá!
4. veszel egy USB-s WiFi adaptert, PC-ben megosztod a netet, aztán mehet.
5. veszel egy WiFis-lanos routert, konfigurálod..stb.
Üdv: StMiklos
O.O
akkor inkább kérdezek egy olyat,hogy hogy tudom ,,feltörni" a kódolt hűlózatok kódját?
ezekhez amiket leírtál, sajnos nem értek :/,de az-rt köszönöm a válaszod. Amúgy próbáltam áttenni a laptopra a netet ,úgy h kihúztam az asztalisz.gépből azt a ,,netkábelt",de vmiért nem jött össze.
Szevasz!
Már megbocsáss, de ha nem tudod a laptopodon bekonfigurálni, hogy menjen a net, akkor igen távol állsz attól, hogy jelszófeltörésbe kezdj. A dolog nem ördöngősség, kérdés persze melyik változatról van szó.
Előbb járj utána, hogyan kell hálózatot /netet/ konfigurálni, ha megy, lehet további ismereteket gyűjteni.
Üdv: StMiklos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!