Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Nem tudom mit kell beállítani...

Nem tudom mit kell beállítani a routerel, tudnátok segíteni? (többi lent)

Figyelt kérdés
Apukám véletlenül egy teljesen új hálózatot hozott létre a routeren és azóta nem megy a wifi az androidos telefonomon(azért hangsúlyozom ki hogy androidos mert ipaden és windowsos laptopon megy). Amikor beírom a jelszót akkor azt irja ki hogy "menve,titkosított" de nem csatlakozik. Szerintem valamit a routerrn kell állítani de nem tudom hogy mit.?
2014. márc. 7. 15:20
 1/5 soccerway ***** válasza:
Apád véletlenül belépett a router menüjébe és véletlenül elállította? Először ki volt az az ember aki beállította a routert? Neki kell szólni.
2014. márc. 7. 15:38
 2/5 A kérdező kommentje:
Én nem tudom hogy állította el csak egyszer észre vettem hogy nem megy wifi és láttam hogy van egy másik hálózat csak más névvel.Akkor mondta hogy valamit elállított de legalább az új jelszót leírta. Szerintem teljesen resetelte a routert. Az egyik ismerősöm csinálta a hálózatot csak ő most nem nagyon van itthon
2014. márc. 7. 15:43
 3/5 A kérdező kommentje:
És nekem ez a fura hogy csak androidon nem megy,applen meg windowson igen semmi problem nélkül sőt még xboxon is megy.
2014. márc. 7. 15:46
 4/5 anonim válasza:
Router hátulján vana kis reset gomb azt 10mp-ig benyomva tartva minden új "belenyúlás" kitörlődik és gyári állapotba áll vissza!
2014. márc. 7. 17:01
 5/5 anonim ***** válasza:

" Router hátulján vana kis reset gomb azt 10mp-ig benyomva tartva minden új "belenyúlás" kitörlődik és gyári állapotba áll vissza! "

-na ,ha ezt megcsinálod,akkor az applén se meg a winen se lesz neted,

2014. márc. 7. 18:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!