Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért hasznos egy oldalnak,...

Miért hasznos egy oldalnak, ha lájkolják?

Figyelt kérdés

Rájöttem, hogy egyre turpisabbak, hogy minél több lájkot begyűjtsenek. Nemrég arra szoktak rá, hogy addig nem nézhetem meg a tartalmat, míg a pofámba ugró ablakocskában nem lájkolok. Persze biztos rájöttek, hogy mint én is, sok más sem annyira kíváncsi, hogy minden szar aztán megjelenjen a facebook profilján.

Most a legújabb próbálkozás, hogy bejön egy fekete ablak, amit belehet zárni, ezért a gyanútlan látogató azt hiszi megúszta a "kedvelemet". Alatta meg ott egy kék négyzet, hogy kattints tovább a tartalom megjelenítéséhez. :-D

Kis ravaszak. Nem tudom, csak feltételezem, hogy azzal máris nyomnék egy lájkot. Azésenyomok! :-)

2014. márc. 7. 14:01
 1/4 soccerway ***** válasza:
Lehet pénzük van belőle, de az ilyen erőszakos oldalakat el kell felejteni.
2014. márc. 7. 14:38
 2/4 anonim ***** válasza:

Azért mert ismertebb lesz.

Látják az ismerőseid hogy lájkoltad, és ők is megnézik.

Nem a like-ból lesz a pénz. Az oldalon lévő hirdetésekből van.

2014. márc. 7. 15:14
 3/4 anonim ***** válasza:
így van. nézettség alapján fizetnek a hirdetők az oldalnak, és az emberek kíváncsiságát meg hozzá nem értését kihasználva ilyeneket tesznek...szinte a legtöbb oldal már a jobb kattot is letiltja, nehogy bele tudj menni az oldal adataiba...mondjuk úgy is bele lehet, csak hát sokan nem tudják. emellett levették a kommentelős részt is, nehogy valaki belinkelje, meg ugye a sok ócsárolás miatt...és akkor még megjegyzésbe néhány oda is írja, hogy mennyire rá vannak szorulva a reklámbevételre, és meg kell értenünk, hogy ezért kell lájkolni...:D igen, én az ilyeneket szintén kinyomom egyből...
2014. márc. 7. 19:42
 4/4 A kérdező kommentje:
Nem volna alapból ezzel bajom, csak jobb szeretek akkor lájkolni valamit, miután megnéztem. Ha csak felkeltette a kíváncsiságom, de végül számomra értelmetlen tartalomba ütközöm, akkor nem akarom hirdetni, a neven hozzá adni. Úgy gondolom hazugságot kényszerítenek ki az emberből. A Like gomb azt jelenti, tetszik, kedvelem. Jobb híján ez egy érzelmi megnyilvánulás. Vagy nem? Mindent lájkolunk, amit látunk? Ez biztosan nem így van. Csak akkor nyomok rá a felfelé mutató ujjra, ha az valóban úgy van.
2014. márc. 7. 20:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!