Létezik, hogy ha ezt megrendelem, akkor a végén kb.2000 Ft-ot kell fizetnem? Elvileg azt írja, hogy Magyarországra nincs plusz szállítási díj. Vagy ez hogyan működik?
2014. márc. 5. 12:20
1/7 anonim válasza:
Nem a végén hanem előre, de igen, kb 2k huf és ingyen szállít.
2/7 A kérdező kommentje:
de itt már a magyar posta se számol fel semmit?
2014. márc. 5. 12:26
3/7 anonim válasza:
Ha a feladó bejelöli, hogy gift, azaza ajándék, akkor nem, bár 2000 Ft után a vám sem olyan hatalmas, 2500-ból kijön. ÉN inkább attól szoktam félni, hogy a magyar posta derék dolgozói lenyúlják a csomagot. Mostanra nekik is egyértelművé vált, hogy a külföldről, pláne kínából érkező "ajándék" csomagok után nem lehet reklamálni, ezért úgy bontogatják, mint ovodás a zsákba macskát, nekem már tűnt el headsetem és ventilátorom is úgy, hogy követéssel egész Hong Kongból BP.-ig eljött, itthon meg nyoma veszett és mivel nem volt rá semmiféle garancia, valamelyik alkalmazott azóta is nagy elégedettséggel használja gondolom.
4/7 anonim válasza:
így van. ez 2000 Ft egyben, de nekem is kavarodott már el 1 csomagom a sok közül...szóval erre van esély...szerencsére a legtöbb eladó ilyenkor küld egy újat vagy visszafizeti a pénzt.
5/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat
2014. márc. 5. 16:03
6/7 anonim válasza:
Sosem jár rosszul a vevő, mert vagy az eladó vagy maga az ebay téríti meg. A kérdésedre válaszolva, igen 2000ftot fognak levonni, de egy hónap mire megjön.
7/7 A kérdező kommentje:
igen várni kell rá valamennyit. köszönöm.
2014. márc. 5. 17:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!