BLOGGEREK! SEGÍTSÉG! Hogyan törölhetek/tilthatok le valakit a "csoportos blogolásból"? Probléma a leírásban.
Figyelt kérdés
Khm, már 2011 óta van google fiókhoz kötött blogom. És még tavaly találtuk ki azt a mostanra már exemmel, hogy csináljuk együtt, mert ő is szeretett volna blogot, és ugye lehet csoportosan blogolni. Nem tudom hogy intézte, mert nem figyeltem mikor beszámolt, én pedig ennyire nem értek ehhez, nem tudom neki szerkeszteni a bejegyzéseit, én nem tudok bejegyzést írni vagy közzétenni, de még törölni sem, pedig már az is elég lenne mert kb. 1 évig voltunk együtt, szakítottunk, ami mind a kettőnknek fájó volt, viszont nem jutott eszembe kirakni őt ebből a blogosdiból, még meg se próbálkoztam vele, mert mostanában nem írta...erre fel ma ránéztem mert elég kicsi volt a nézettsége, és kíváncsi voltam írt-e valamit, erre nem elkezdett engem ócsárolni meg célzásokat tenni, és az új nőjéről írni?? Nem érdekel miről ír, de ne úgy tegye, hogy én lássam! Hogy tiltsam le/ töröljem ebből az egészből? Segítsetek, kérlek!2014. márc. 4. 21:27
1/2 anonim válasza:
Szerintem hagyd a csudába az egészet, felejtsd el, s csinálj magadnak egy új blogot. Ha pedig többekkel akarsz közös blogot, akkor jól nézd meg és gondold át, kivel. Amúgy milyen témában blogolnál? Ha gondolod, esetleg társulhatnánk, én cikkeket írok.
2/2 A kérdező kommentje:
Hát igazából nem közös blogunk volt, hanem neki is van saját blogja és nekem is, de nem írunk egymás blogjába. Eredetileg ilyen fanblog volt, meg a cuki kis álmaimat akartam megvalósítani, aztán egy beteg online játékról írtam sokat, de miután már azzal se játszottam elveszett a dolgok lényege és most 0 ihlet. Mindig tervezek valamit, de semmise lesz belőle. ://
2014. márc. 15. 22:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!