Miért lassul le a Firefox böngészőm egy idő után? Miért használ ekkora memóriát?
Ez szerintem a Firefox hibája. Erre most biztos elkezdik páran írni hogy náluk így jó meg úgy, de nekem kell majd' fél perc mire betölt, egy 3GHz-s procival és 4GB RAM-mal megáldott gépen. Maga a Firefox a hiba. Akárhogy nézzük, nem a Windowsra való, inkább Linuxra, az igazi Windows-os böngésző az IE.
Javaslom próbáldd ki egy kis időre az IE-t, aztán dönts... ;)
A Firefox csak egy idő után lassul be, de még ezzel a hibáival is a legjobb böngésző. Az IE-t egy kupacba gyűjteném a 6-7-8-as verzióival és lefosnám. Chrome meg túl egyszerű nekem.
Ha Goggle-ba beírod hogy 'fasten Firefox' leírják hogy hogyan lehet csunyán felgyorsítani a fájörfokszot jól.
Nem értem, hogy miről beszéltek, mert nekem tökéletesen működik a Firefox. Egész nap használom és semmi gond nincs vele.
Amúgy meg használj bármit, csak ne a Google Chrome-t.
Bugos xar, meg a windows is az és a többi oprendszer is fos!
Lemerem fogadni hogy katonai célokra nem ilyen sz@r kőkori legó rendszereket használnak, csak a népesség számára írnak ilyen sz@r rendszereket!
Annyir a látszik mindegyiken hogy szinte tudatosan vannak beletervezve a hibák amik gyengítik az egészet és végülis egy hülye félkarú rabló szintjére süllyesztik le a hardvert.
Csak ez a félkarú rabló nem a pénzed rabolja elsősorban hanem az idődet meg az idegrendszeredet..
# 3
Át a chrome-ra? :D
Chrome-ot csak olyan használ aki még soha el bele sem nézett az általa elfogadott szerződési feltételekbe. :D
Mindenki csak automatikusan elfogadja telepítés után, de ha valaki elolvassa esze ágában sem lesz többet használni! :D
Egyébként nem vagyok FF függő, de mint webfejlesztő úgy látom hogy erre a célra az a legmegfelelőbb, az nyújtja a legtöbbet,
átlag embernek facebook-ra viszont szinte bármi jó, opera is, de chrome, háát adatvédelmi szempontból inkább kihagyom és max tesztelésre használom. Akárcsak Windows-t.
Már ne haragudj de,
jellemzően azok írnak ilyen hülyeséget akik HTML-ben nem tudnának megírni egy 7 soros "HELLO WORLD" oldalt.
Igazat megvallva olyan világban élünk ahol tele a net oktatóanyagokkal akár anyanyelven is, és mégis ott tartunk hogy mindenki szapulja a programozókat de ő maga nem lenne hajlandó megtanulni a legegyszerűbb programozással kapcsolatos dolgot sem. Persze tipikus HUN mentalitás része ez is, könnyebb szidni a másikat mintsem megcsinálni magunknak.
Egyébként aki akar az már magának is csinálhat egyedül vagy csoportban oprendszert (vagy bármilyen más szoftvert), akár önképzéssel is, felesleges fejlesztőket szidni, légy magad a fejlesztő és mutasd meg hogyan is kell ezt jól csinálni, ma már bárki lehet fejlesztő, pár hónap önképzés után, ha komolyan veszed saját böngészőt írhatsz, 1 év után némi segítséggel összedobnál magadnak egy oprendszert is, de ahhoz el kell felejteni a nyafogást és komolyan neki kell ülni. A jó oldala hogy attól kezdve független leszel ezektől a szemét fejlesztőktől akik színtiszta szívatásból "félkarú rablót" csinálnak a gépedből! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!